DMI: Her bliver der 30 grader varmt i morgen

Både den østlige og den vestlige del af Danmark får masser af sol i dag

Så godt bliver vejret resten af ugen

Selv om en stor del af landet natten til tirsdag og tirsdag morgen blev ramt af voldsomme regnbyger og lokale skybrud, så lader solen sig ikke kue.

Der er ifølge DMI masser af dejligt vejr forude i de kommende dage.

Vi skal faktisk helt hen til omkring søndag, før der måske kommer et omsving i vejret, som for alvor kan føles.

- En stribe af regn, skyer og torden befinder sig langs den jyske østkyst og dele af Fyn. Det har givet nogle meget kraftige regnbyger lokalt. Og der vil falde mere regn i løbet af tirsdag formiddag i dette område. Men ellers tegner tirsdag til at blive rigtig pæn, siger meteorolog Klaus Larsen fra DMI til Ekstra Bladet.

ARKIVFOTO: MOTTLAU MICHAEL
ARKIVFOTO: MOTTLAU MICHAEL
 

Masser af sol
Både den østlige og den vestlige del af Danmark får masser af sol i dag.

- Det bliver op til 25-28 grader med fugtig varme mange steder i landet. I løbet af dagen klarer det op, dog kan der falde lidt regn lokalt i den vestlige del af landet. I løbet af aftenen og natten bliver vejret pænere og pænere. Onsdag får vi masser af sol. I den sydvestlige del af Jylland kan temperaturen komme helt op på 30 graders varme, fortæller Klaus Larsen.

Også torsdag, fredag og lørdag bliver vejret dejligt med temperaturer mellem 22-28 grader.

- Herefter begynder højtrykket med østlige vinde at blive svækket. Vi får i stedet nordvestlige vinde, og så falder temperaturen noget, fortæller meteorologen.

- Nu har vi haft et helt forrygende forår. Hvad så med selve sommeren. Den bliver vel elendig?

- Nu er det jo ikke sådan, at vejret har en hukommelse. Jeg tør ikke rigtig sige, hvordan sommervejret bliver i juli og august. Men det er klart, at med det gode vejr, vi har haft i maj, så bliver havet i hvert tilfælde varmet hurtigere op.

21 kommentarer
Vis kommentarer