DMI lover: Søndagen bliver fantastisk

Du kan roligt glæde dig til at komme ud af stuen søndag. Meteorologerne lover nemlig fantastisk vejr

Se weekendens vejrudsigt her.

- Det bliver en smuk weekend. Så klart kan det siges. Afsender er Mogens Rønnebæk, vagtchef hos Danmarks Meteorologiske Institut.

Vagtchefen taler om weekendvejret og i særdeleshed søndagen, som står til at blive en fantastisk dag set med solbriller på.

- Det bliver en tør og solrig dag, og vi kan forvente temperaturer op mod de 25 grader, siger vagtchefen.

Marianne Kurovske (til venstre) og Christine Engelke, begge 26 fra Lübeck, kom tilfældigt forbi Strandmøllen Strand torsdag, mens der blev afholdt 'Sol, strand og bare bryster' - en happening for at promovere frihed til mere topløshed på de danske strande. De besluttede sig spontant for at deltage. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Samfund - 6. aug. 2015 - kl. 20:35 Piger viser bryster: Gør op med kropsidealet

Mandag skulle ifølge eksperterne også blive en rigtig flot dag, og så bliver vi ramt af et ærgerligt vejromslag, som skaber regn og enkelte byger.

- Vi har haft et højtryk over Finland, som sendte varm luft til Danmark. Nu svækkes højtrykket, og så er der plads til, at det kølige og ustadige vejr kommer ind over landet, siger vagtchefen.

Femdagsprognose. (Foto: DMI)
Femdagsprognose. (Foto: DMI)

Det ustadige vejr vil fortsætte resten af ugen. Temperaturerne kommer til at ligge omkring de 20 grader, afbrudt af skyer. Men til gengæld er der en lille gave for enden ugen.

- Fredag bliver rigtig lummervarm dag, og hvis vi er heldige, så når vi op på de 30 grader, siger vagtchefen.

Se indslaget fra stranden her. (Video: Rasmus Flindt Pedersen/Redigering: Ejder Akbal)
Topløs på stranden? Kom med til brystdemo på Svanemøllen Strand.

5 kommentarer
Vis kommentarer