DMI med spritny prognose: Sådan bliver vejret i resten af juli

Hvis du er glad for sommervejr og masser sol og samtidig holder sommerferie i Danmark, så er der godt nyt. Varmen og tørken ser ud til at fortsætte i resten af juli

Sådan bliver vejret
Følg Samfund

Har du stadig ikke fået nok af bikinivejr og sol på terrassen, så er der godt nyt.

DMI har netop offentliggjort deres spritnye for den kommende måned og sæson, og her er meldingen klar. Der kommer endnu mere sol, varme og tørke.

Dog starter det en anelse blæsende.

'I den første halvdel af måneden får vi dog perioder med blæst fra vest og nordvest. Dette gør, at Vestjylland ind imellem få mere skyet vejr, og frisk vind fra Nordsøen med temperaturen omkring 20 grader. Resten af landet får derimod mange dage med solskin og behagelige temperaturer, typisk op mellem omtrent 20 og 25 grader', skriver DMI.

Men hvis du efterhånden er træt af en gul have og grillforbud i parker, så skal du ikke læse videre. Tørken ser nemlig ud til at fortsætte i det meste af juli.

'Der er desværre ikke noget regn i sigte for den knastørre natur og de tørkeplagede landbrug. Fra midten af måneden antyder prognosen, at der kan komme enkelte byger, men mere udbredt regn er der ikke udsigt til', lyder det fra DMI.

Især uge 27, 28 og 29 ser knastør ud, mens prognosen spår, at vi muligvis får lidt køligere vejr senere på måneden.

Højtrykket over Skandinavien bevæger sig muligvis længere mod vest og nordvest, og det vil måske betyde, at byger kan drive ind over Danmark.

Du kan se hele DMI's månedsprognose herunder:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind