DMI: Nu kommer påskesolen

DMI fortæller, at påskevejret bliver solrigt og forårsagtigt, men advarer samtidig mod at smide vinterfrakken væk. Få vejrudsigten for ugen her

Få vejrudsigten for påskeugen her

Mange danskere holder i anledning af påsken ferie i denne uge, og for en del af dem er der godt nyt.

Der vil nemlig være flere gode muligheder for at bevæge sig udenfor og nyde fridagene i forårsvejret.

Det fortæller DMI.

- Vi kan komme op på en 15 - lige i underkanten af 20 - grader her i påskedagene, siger Klaus Larsen fra DMI.

Hvis du spiser æg og sild og nyder en akvavit i de dele af kongeriget, der er tættest på vandet, er det dog en god idé at gøre det indendørs.

- Når det er, at temperaturerne kommer så højt op, vil det også trække noget vind ind ude fra havet i de kystnære områder, og dermed vil temperaturerne ikke være helt så høje, som de er, når man kommer længere ind i landet, forklarer Klaus Larsen.

Pas på påklædningen
Selvom solen skinner, og forårsstemningen er stigende, er det stadig en kold fornøjelse at cykle på arbejde eller tage sig en spadseretur i morgentimerne.

De kolde morgenstunder vil fortsætte i løbet af påsken, og Klaus Larsen fra DMI advarer derfor mod at iklæde sig forårsovertøjet.

- Det er et par dage uden så meget vind og med kolde nætter, så vi får lige et par nætter, hvor vi er i nærheden af frysepunktet. Man skal nok ikke pakke vinterfrakken væk, hvis man skal ud alt for tidligt om morgenen, siger Klaus Larsen.

Klaus Larsen fortæller desuden, at det ser ud til at blive en tør påske uden nævneværdig nedbør.

I videoen øverst i artiklen kan du få vejrudsigten for hele påskeugen.

0 kommentarer
Vis kommentarer