DMI: Risiko for hedebølge

DMI advarer om, at der er risiko for at dele af landet bliver ramt af hedebølge

Hvor længe holder varmen? DMI giver svaret.

Sommeren er ikke slut endnu.

For skal man tro DMI, risikerer dele af landet af blive ramt af hedebølge de kommende dage.

- Grænsen er 28 grader, og er der risiko for, at man flere steder i landet kommer op over 28 grader i tre dage i træk, siger vagtchef hos DMI Martin Lindberg til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Lige nu er vi allerede oppe omkring de 28 grader på Lolland, Karup og i Sønderjylland, og vi har endnu ikke ramt dagens højeste temperatur. Jeg tror, at vi når 29 i dag og omkring 30 i morgen.

Rikke Laursen anno 1992 og i dag. Foto: Mark Wessel og Linda Johansen Sundhed Samme bikini-form næsten 30 år - sådan gør Rikke

Ikke for alle
Det er dog ikke alle steder i landet, at vi kommer lige højt op.

- Det er den vestlige del af Sjælland, Lolland, Fyn og Jylland, der er i risiko, siger Martin Lindberg.

Heldigvis understreger vagtchefen, at han ikke forventer, at det bliver ligeså varmt, som det vi oplevede sidste sommer, hvor store dele af landet var ramt af tørke.

- I første omgang slutter varmen for denne gang torsdag, da der kommer byger. Men lørdag bliver det varmere igen, og søndag kan det blive 25 grader.

-Jeg skal nyde nuet. Hvis jeg sidder og tænker, at jeg kører ned til min mor og far, så gør jeg det, for det kan være, at det er for sent i morgen, siger Brian Sandberg. Foto: Anthon Unger Krimi Fik kræftdiagnose: Fra toprocker til førtidspensionist

93 kommentarer
Vis kommentarer