Annonce:
Annonce:

DMI: Risiko for tirsdags-torden

Kan du godt lide sol og over 20 grader, må man håbe, du har nydt dagen i går. Vejret bliver nemlig vådere og koldere de kommende dage

Sommervejret lader nu til at blive endnu fjernere de kommende dage, der byder på regn og risiko for torden. Foto: Jens Dresling
Sommervejret lader nu til at blive endnu fjernere de kommende dage, der byder på regn og risiko for torden. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Samfund

Allerede i nat trækker skyer med byger ind over det sydøstlige Jylland og videre ind over landet med risiko for lokale tordenbyger i morgen.

- Fordi luften er så ustabil i det her lavtryk, så er der risiko for lokale tordenbyger. Og det kan sådan set ramme, hvor det skal være i landet med undtagelse af Bornholm, der ser ud til at gå fri af bygerne og får lidt sol, siger Anja Bodholdt, vagthavende ved DMI.

Vinden tager til i løbet af dagen, men ikke noget, der bør give frustrationer på cykelstien med en svag til jævn vind. Temperaturen vil ligge på 17-22 grader.

Koldere men mere sol
Onsdag bliver mindre våd, omend den kommer fra start med regn i den sydøstlige del af landet, mens der er gode chancer for sol i det nordjyske.

Ifølge DMI ser det ud til, at fra torsdag begynder vejret stille og roligt at tilbyde mere sol, til gengæld tager vinden til, og derfor vil de 15-20 grader føles koldere, end i dag og morgen, selvom det bliver overskyet.

- Det er nok de færreste, der vil kalde det for sommervejr, og der er desværre ingen indikationer på, at der er et højtryk på vej, der vil give os mange dage i træk med sol og varme. Men der kommer dage indimellem som i går for eksempel, siger Anja Bodholdt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: