DMI: Risiko for tirsdags-torden

Kan du godt lide sol og over 20 grader, må man håbe, du har nydt dagen i går. Vejret bliver nemlig vådere og koldere de kommende dage

Sommervejret lader nu til at blive endnu fjernere de kommende dage, der byder på regn og risiko for torden. Foto: Jens Dresling
Sommervejret lader nu til at blive endnu fjernere de kommende dage, der byder på regn og risiko for torden. Foto: Jens Dresling
Følg Samfund

Allerede i nat trækker skyer med byger ind over det sydøstlige Jylland og videre ind over landet med risiko for lokale tordenbyger i morgen.

- Fordi luften er så ustabil i det her lavtryk, så er der risiko for lokale tordenbyger. Og det kan sådan set ramme, hvor det skal være i landet med undtagelse af Bornholm, der ser ud til at gå fri af bygerne og får lidt sol, siger Anja Bodholdt, vagthavende ved DMI.

Vinden tager til i løbet af dagen, men ikke noget, der bør give frustrationer på cykelstien med en svag til jævn vind. Temperaturen vil ligge på 17-22 grader.

Koldere men mere sol
Onsdag bliver mindre våd, omend den kommer fra start med regn i den sydøstlige del af landet, mens der er gode chancer for sol i det nordjyske.

Ifølge DMI ser det ud til, at fra torsdag begynder vejret stille og roligt at tilbyde mere sol, til gengæld tager vinden til, og derfor vil de 15-20 grader føles koldere, end i dag og morgen, selvom det bliver overskyet.

- Det er nok de færreste, der vil kalde det for sommervejr, og der er desværre ingen indikationer på, at der er et højtryk på vej, der vil give os mange dage i træk med sol og varme. Men der kommer dage indimellem som i går for eksempel, siger Anja Bodholdt.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.