Dødbringende krabbe skræmmer: Se hvad den stjæler

Krabben i videoen nedenfor skal man bestemt ikke komme for tæt på. Se, hvad den gør i klippet her:

Se den frygtindgydende krabbe her

De færreste ville måske have lyst til ligefrem at ae en krabbe, men de fleste ville formentlig flygte hurtigt væk fra den i klippet ovenfor.

En ting er, at krabben i klippet hører til en af de mest dødbringende arter i verden, men dens kløer har tilsyneladende en helt imponerende styrke.

Verden på vrangen - 11. aug. 2015 - kl. 16:31 Skulle absolut prøve: Her 'krabber' fælden

Videoen ovenfor er filmet i Brasilien - angiveligt på en restaurant, og den viser den frygtindgydende krabbe, der forsøger at flygte.

Har en kniv med sig
Men den kribler ikke bare væk, den har nemlig allieret sig med noget.

Med kløerne holder den nemlig intet mindre end en kniv. Kniven ligger helt stabilt i kloen, mens krabben kravler derudaf.

Se også: Hjælp: Her vrimler det med krabber

Videoen blev lagt på nettet onsdag og er siden gået viralt. Flere har muntret sig over, hvordan krabben ivrigt forsvarer sig, og flere har ironiske kommentarer til videoen.

'Det dér er ingenting - i Mexico har de motorsave', skriver en af seerne, mens andre skriver, at den er ude på at true politiet.

Det er uvist, hvilken krabbeart, der er tale om i videoen, men ifølge Daily Mail kunne et bud være en art af spøgelseskrabberne. Spøgelseskrabber findes i flere forskellige slags og lever på sandede strande i den varmere del af verden.

36 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere