Dødssyg kræftramt mor svigtet af børnene juleaften: Skal de stadig arve mig?

En engelsk kvinde blev droppet af sine børn i juledagene. Nu overvejer hun, om de overhovedet skal arve hende

Kvinden skriver, at hun føler, at hun ikke længere betyder noget for sine tre børn. Foto: Mauritius images.
Kvinden skriver, at hun føler, at hun ikke længere betyder noget for sine tre børn. Foto: Mauritius images.

Når det er jul, samles man i familien for at pynte juletræ, bage småkager og give hinanden de gaver, som man hver især har skrevet på sin ønskeliste. Sådan er det i hvert fald i fleste tilfælde, men for en engelsk, kræftramt kvinde var julen helt anderledes.

Hun sad nemlig alene i julen på trods af, at hun har tre børn, og nu tyder noget da også på, at børnene måske kommer til at fortryde, at de ikke tilbragte juledagene i deres mors selskab. Hun overvejer nemlig, om hun skal skrive de tre børn ud af sit testamente, fordi de fravalgte hende i den søde juletid. Det skriver Daily Mail.

Den kræftramte kvinde, der har valgt at være anonym, fortæller, at denne jul formentlig var hendes sidste. Hun havde derfor planlagt en mindeværdig jul, hvor hendes datter og børnebørn var inviteret. Desværre modtog hun aftenen forinden en besked fra datteren, hvori der stod, at de ikke kom alligevel. Forklaringen var, at datterens svigerfamilie skulle besøge dem i stedet.

Det fik kvinden til tasterne, og på den engelske hjemmeside Mumsnet, spørger hun nu, om børnenes straf skal være, at de bliver gjort arveløse.

- Jeg havde det forfærdeligt og følte, at kærligheden var forsvundet. Jeg snakkede med mine børn, som allerede kendte til arrangementet og sagde, at de ikke troede, at jeg var frisk nok til at kunne gå. Jeg havde det forfærdeligt, skriver kvinden ifølge Daily Mail på Mumsnet.

Den kræftramte kvinde skriver på hjemmesiden Momsnet, at hun føler sig svigtet af sine børn. Foto: Momsnet.
Den kræftramte kvinde skriver på hjemmesiden Momsnet, at hun føler sig svigtet af sine børn. Foto: Momsnet.
 

'Giv børnebørnene dine penge'
De tre børn havde i stedet overtalt en ven af familien til at besøge deres mor juledag, men ifølge kvinden nød hun slet ikke juletiden. Hun ventede forventningsfuldt på, at børnene ville ringe til hende, men det skete ikke. Ifølge Daily Mail føler hun derfor, at hun ikke længere betyder noget for sine tre børn.

Efter kvinden er stået frem med sin historie, har flere brugere på Mumsnet ifølge Daily Mail skrevet, at hun er i sin fulde ret til at afskrive de tre børn som sine arvinger.

- Så alle dine børn droppede dig til julemiddagen med mindre end 24 timers varsel, og du har stadig ikke hørt fra dem?, spørger en kvindelig bruger på hjemmesiden.

Andre brugere foreslår, at kvinden giver sin arv til børnebørnene, så de kan få pengene, når de bliver 21 år.

162 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere