Dommer mødte bekendt i retten: Her sker det igen

Kun få uger efter at have mødt sin gamle skolekammerat i retslokalet, møder en kvindelig dommer endnu en kending på arbejdspladsen

Mindy Glazer genkender endnu en anklaget i retslokalet

I en retssal er stemningen sjældent løssluppen, og smilende er ofte få. Men når amerikanske Mindy Glazer er dommer, ender det til tider totalt uventet.

Enten har det været helt utrolige tilfælde, eller også kender Mindy Glazer gud og hver mand. I hvert fald har hun nu to gange på bare et par uger genkendt personen på anklagebænken i retten i Miami, hvor hun arbejder.

Samfund - 4. jul. 2015 - kl. 12:35 Akavet øjeblik: Gamle skolekammerater genforenet i retslokalet

Første gang var i slutningen af juni måned, hvor den indbrudssigtede Arthur Booth var i retten for at få fastsat sin kaution. I den forbindelse spurgte Mindy Glazer den mistænkte, om han ikke havde gået på en nærliggende skole.

Det viser sig så, at de to er gamle skolekammerater, og Arthur Booth ender med, at bryder grædende sammen over mødet.

Se det rørende klip her.

Som om det ikke var nok, at dommeren skulle genkende én person i retten, så skulle der blot gå et par uger, før det skete igen.

Arthur Booth og Mindy Glazer blev genforenet i retten, hvor Arthur brød grædende sammen. (Foto: Politi- og pr-foto) Samfund - 12. jul. 2015 - kl. 10:37 Historien bag rørende video: Derfor brød fangen sammen

Denne gang var det den mistænkte Ahlon Devante Glenn, der var på anklagebænken.

Den kvindelige dommer mente, at have set ham før, og da hun spørger ind til sagen, viser det sig, at de to har været på krydstogt til Caribbean sammen weekenden inden.

- Havde du en god tur, spørger Mindy Glazer til stor forvirring for den Ahlon Glenn.

Men da Ahlon forstår, at de to har sejlet sammen, bløder han op:

- Så du mig ikke danse, spørger han.

Og sådan udveksler dommeren og anklagede erfaringer fra turen, og Mindy Glazer ender således med endnu engang at have fået noget helt uventet ud af en retssag.

Se det sjove klip ovenfor artiklen.

Ahlon Devante Glenn er oprindeligt fra Georgia, og han blev arresteret på vej hjem fra krydstogtet. Det er derfor ikke Mindy Glazer, der skal afgøre sagen, da den bliver overført til hans hjemstat.

43 kommentarer
Vis kommentarer