Dommer til svag Britta: Skaf en lægeerklæring

Britta Nielsen skal inden på fredag skaffe en lægeerklæring

Retssagen har trukket ud, fordi Britta Nielsen af flere gange ikke har været til stede. Jonas Skov gør her status efter ottende retsdag. Video: Tariq Mikkel Khan
Følg Samfund

Det var en svag og tydeligt påvirket Britta Nielsen, der mandag mødte op i Københavns Byrets retssal 60.

Her kunne hun høre, hvordan hendes skuffede kollegaer blev afhørt om deres viden - eller mangel på samme - om den massive millionsvindel, Britta Nielsen igennem mere end to år tier orkestrerede bag deres ryg.

Iført sort tøj, hvid skjorte og sine sorte briller, sad Britta Nielsen tavs og lyttede.

Efter at have hørt på flere af sine kollegaers vidneudsagn, måtte Britta Nielsen støttes ud af lokalet forud for frokostpausen.

Hemmelige mails: Ny fokus på Brittas døtre

Dermed så det ikke ud til, at Britta Nielsen var kommet sig helt fra den sygdom, der fredag helt afholdt hende fra at deltage i retshandlingerne.

Så meget koster Britta Nielsens sygdom

I den forbindelse krævede retsformand Vivi Sønderskov Møller en lægeerklæring.

Men ved mandagens retsmøde kunne en afkræftet Britta Nielsen oplyse, at hun efter fredag ikke var blevet tilset af en læge og derfor ikke havde nogen lægeerklæring.

– Jeg havde besøg af en læge torsdag nat, lød det stille fra Britta Nielsen, da Vivi Sønderskov Møller endnu engang var ved at hidse sig op.

Det blev gjort klart, at det forventes, at der ligger en lægeerklæringen klar på fredag den 29. november, hvor sagen fortsætter med flere afhøringer af vidner. Det har tidligere været fremme, at Britta Nielsen har problemer med hjertet.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+