Annonce:
Annonce:

'Dræber-klovn' skræmmer folk med motorsav: Det er ude af kontrol

Iført næse og med motorsav i hånden skræmmer han tilfældige, intetanende mennesker fra vid og sans. 29-årige Matteo elsker at være en del af den uhyggelige klovne-tendens, som lige nu invaderer Europa - her fortæller han hvorfor.

Se eksempler på hans uhyggelige skræmme-teknik nedenfor

Går Matteos klovnerier over grænsen? Se med her og bedøm selv.
Annonce:
Følg Samfund

På vej hjem fra arbejde vandrer du gennem byens menneskeforladte gader. Pludselig møder dit blik et par øjne i mørket, som sidder i et overmalet klovne-ansigt. I hænderne bærer klovnen en motorsav, og nu er der ikke andet at gøre end at tage benene på nakken.

Det lyder som noget fra en halvdårlig gyserfilm, men scenariet er et udtryk for en hastigt voksende tendens fra USA, hvor klovne, ofte bevæbnet med knive eller andre våben, skræmmer livet af uskyldige mennesker.

Skræmmende optagelser: Uhyggelige kniv-klovne invaderer Europa

Nu har tendensen gjort sit indtog i Europa, og i Storbritannien har myndighederne endda advaret befolkningen mod at tage del i klovneriet, da særligt børn kan risikere at blive traumatiserede af mødet med en af de skræmmende klovne.

Annonce:

Ekstra Bladet har været i kontakt med en af de europæiske 'dræber-klovne', 29-årige Matteo Morini fra den italienske by Perugia. På sin populære YouTube-kanal deler han videoer af ofrenes reaktioner på den voldsomme skræmmeteknik, som ofte inkluderer en motorsav, en kæmpe hammer eller andre våben.

Hvorfor skræmmer du de her mennesker?

- Jeg gør det her for at underholde folk. Tager man de mange visninger, jeg får på de sociale medier, i betragtning, så er det virkelige spørgsmål måske snarere; hvorfor holder folk af at se andre mennesker blive bange?

Får du dårlig samvittighed, når du ser deres reaktion?

- Ærlig talt, så nej. Jeg forsøger bare at lave videoerne så underholdende som muligt.

Matteo Moroni med sit 'dræber-klovn' kostume

Nogle mennesker kan blive nervøse for at forlade deres hjem - hvorfor synes du alligevel, det er okay at lave disse 'pranks'?

- Jeg har aldrig fået negative reaktioner (fra publikum, red.), hver eneste video, jeg deler, har fået 99 procent 'likes' og meget få 'dislikes'. Hvis det modsatte gjorde sig gældende, ville jeg aldrig have nået hertil, og så ville jeg være stoppet.

Hvad siger dine ofre bagefter?

Annonce:

- De er lidt sure til at starte med, men lige så snart de er faldet ned igen, bliver de glade.

Matteo Moroni får mange millioner visninger på sine prank-videoer

Hvad tænker du om, at denne trend spreder sig?

- Det er lidt for meget nu, der er for mange ensomme ulve, der gør det, og situationen er snart ved at komme ud af kontrol.

Hvad ville du sige til, at nogen forsøgte at skræmme dig?

- Det kan jeg først fortælle dig, når det engang sker.

Matteo Morini, som har været en såkaldt 'dræber-klovn' i omkring 3 år, fortæller desuden, at han også har forsøgt sig med zombie- og monster-udklædning, men at intet virker lige så godt som klovne-dragten.

I disse andre tilfælde har klovne-udklædningen da også nærmest skræmt livet af ofrene:

Annonce:

- Jeg vil bare fiske!, råber manden, som pludselig opdager en hvid skikkelse under en natlig fisketur ved en sø i byen Bridgeport i West Virginia, USA. (Video: Newsflare)

Klippet her stammer fra Texas, hvor overvågningskameraer fangede en mand iført fuldt klovnekostume og bærende på en kniv luske rundt uden for et privat hus.

Se hvordan 'dræber-klovnen' skræmmer sine ofre i klippet ovenfor

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: