Drama i Trump-klanen: Deltog i demonstration

Det er ikke alle i Trump-klanen, der er lige stolte af ham

Foto: AP.
Foto: AP.

Over store dele af USA marcherede kvinder gennem gaderne for at markere, at de var utilfredse Donald Trump som landets nye præsident.

Demonstrationerne er en reaktion på flere af Trumps knap så flatterende kommentarer om kvinder, hvor han blandt andet har udtrykt, at man blot skulle 'grab them by the pussy'.

Kvinder marcherer gennem USA's gader for at demonstrere mod Donald Trump. Foto: AP.
Kvinder marcherer gennem USA's gader for at demonstrere mod Donald Trump. Foto: AP.
 

Og selv om hele Trump-familien ofte er fotograferet ved Trumps side til store begivenheder under valgkampen og nu senest indvielsen af ham som præsident, er der et medlem af Trump-klanen, der nu tager afstand fra hans politik.

Joshua Koshner, der er bror til Trumps svigersøn og kommende rådgiver Jared Kushner, deltog nemlig i demonstrationen 'Women's March' i Washington dagen efter indvielsen.

Ifølge New York Magazine har Joshua Kushner også tidligere taget afstand til sin brors svigerfar, eftersom han ved dette valg stemte på Hillary Clinton som USA's kommende præsident.

Før Donald Trump valgte at stille op som præsidentkandidat, stemte Kushner-familien på Demokraterne. Faderen Charles Kushner har endda tidligere doneret store summer til både Bill Clinton og Hillary Clintons valgkampagner.

188 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere