Dramatisk redningsaktion: Her reddes hest fra druknedøden

En oversvømmelse i den amerikanske delstat Texas udviklede sig til et sandt mareridt, da redningsfolk måtte redde en gruppe panikslagne heste fra vandmasserne. Det var dog ikke uden store udfordringer. Se den voldsomme redningsaktion her

Netop nu er byen Houston i delstaten Texas i USA ramt af voldsomme oversvømmelser, og det er gået ud over hestene på et lokalt stutteri.

Fra de panikslagne heste lød der både plasken og prusten, og vandmasserne var ved at koste flere af dem livet.

Ifølge lokale medier blev mere end 70 heste fanget i vandmasserne, og derfor kom lokale redningfolk til udsætning i både for at hjælpe hestene på land.

I videoen oven for kan du se en redningsmands forsøg på at redde en af hestene. Det var dog ikke verdens nemmeste opgave, da hesten flere gange gik i panik over ikke at kunne finde fodfæste.

Krig & katastrofer Her redder journalist chokeret bilist fra druknedøden

Redningsmanden forsøgte at indfange hesten og holde den i ro ved at holde dens tøjler i et stramt greb. Til sidst lykkedes det dog at bringe hesten op på land og i sikkerhed.

Ifølge lokale medier har hesten på videoen det godt og er blevet bragt  i sikkerhed.

Lokale medier kan også berette, at regnvejret i Houston forventes at fortsætte hele dagen i dag. Indtil videre meldes 5 døde som følge af oversvømmelserne, skriver CNN.

Se den dramatiske redningsaktion i videoen over artiklen.

10 kommentarer
Vis kommentarer