Drejede forkert og blev beskudt

Gerningsmanden risikerer nu op til 20 års fængsel

Drejede forkert og blev beskudt

Charles Landers filmede det skrækindjagende møde med Michael Alan Truelock, som nu risikerer 20 år bag tremmer. Se optagelsen her. Video: AP/SWNS

En fisketur i juli sidste år var ved at ende fuldstændig galt for amerikanske Charles Landers, da han angiveligt kom til at dreje ned af en forkert indkørsel i staten Texas.

Indkørslen tilhørte nemlig Michael Alan Truelock, og han var absolut ikke i humør til uventede gæster, skriver blandt andet New York Post og Daily Mail.

Ifølge de to medier søgte Landers efter et godt sted at fiske og endte på den måde på Truelocks grund, og det fik grundejeren til at gå amok.

På en video kan man se den 50-årige mand trække en pistol mod Charles Landers og true med at slå ham ihjel. Landers optog hændelsen, som du kan se over artiklen.

Her kan du også se, hvordan Michael Alan Truelock skyder efter bilen, da Landers vælger at afslutte den anspændte situation ved at køre sin vej. Efterfølgende var Landers angiveligt så chokeret over hændelsen, at han kom til at køre i en grøft.

Michael Alan Truelock blev sidste anholdt og sigtet for et groft overfald med med et dødeligt våben, hvilket han skal i retten for næste måned. Det bekræfter distriktsadvokaten i Fannin County District Richard Glaser over for New York Post.

Han risikerer op til 20 års fængsel og en bøde på 10.000 dollars, svarende til omtrent 66.500 kroner.