Dreng blev mobbet for hjemmelavet logo - nu bliver det den officielle trøje

Læreren fortalte, at fjerdeklasse-eleven blev mobbet af de andre elever for sit hjemmelavede trøjedesign. Han måbede, da han hørte, at den nu bliver officiel

En dreng fra fjerde klasse blev mobbet for sit logo. Nu er den officiel og til salg i onlineshoppen. Foto: Privat/UT Knoxville
En dreng fra fjerde klasse blev mobbet for sit logo. Nu er den officiel og til salg i onlineshoppen. Foto: Privat/UT Knoxville
Følg Samfund

En fjerdeklasse-elev fra Florida var så stor fan af universitet i Tennessee, at han valgte at repræsentere deres atletikhold, Tennessee Volunteers, til sin egen skoles 'College Colors-dag' i sidste uge.

Han ejede ikke selv noget udstyr med universitets logo, men det var der råd for, tænkte han.

I et opslag på Facebook fortæller hans lærer, Laura Snyder, at fjerdeklasseseleven greb pen og papir og tegnede universitets logo, U.T. Papiret satte han fast til en orange t-shirt.

'Da dagen endelig kom, var han SÅ SPÆNDT på at vise mig sin trøje', skriver Laura i sit tekstfyldige Facebook-opslag, og fortsætter blandt andet med:

'Jeg blev imponeret over, at han tog det et skridt videre og lavede sit eget logo'.

Mobbet for skilt
Men drengens begejstring fik en brat ende midt på skoledagen, hvor han efter frokostpausen kom grædende tilbage til sin lærerinde.

'Nogle piger ved bordet ved siden af hans (som ikke engang deltog i College Colors Day) havde lavet sjov med det skilt, han havde sat fast på sin trøje. Han var KNUST', skriver Laura Snyder.

Hun skrev opslaget, fordi hun håbede på andres hjælp til gøre eleven glad igen ved at skaffe ham en officiel t-shirt med U.T.-logoet. Det gik lynhurtigt viralt og nåede i løbet af kort tid frem til andre fans af Tennessee Volunteers.

Inden længe vendte de tilbage til Laura Snyder, og sagde, at de gerne ville sende en stor pakke fyldt med forskelligt merchandise.

'I har allesammen taget det her til et niveau langt højere, end jeg havde forestillet mig, lød det i en opdateret version af lærerens opslag. Her skriver hun, at drengen blev meget glad og overvældet og med det samme tog en af trøjerne på.

Men ikke nok med det. Nu vil University of Tennessee også lave drengens design til deres officielle trøjelogo. Det skriver universitetet på deres officielle Twitter-profil.

Ifølge University of Tennessee kommer en del af overskuddet for salget af trøjerne til at gå til en antimobning-organisation.

'Da jeg fortalte ham, at hans design skulle laves  om til rigtige trøjer, og at folk gerne ville gå med dem, tabte han kæben. Han gik rundt med et stort smil, gik mere rankt, og jeg kunne se, at hans selvtillid voksede i dag', skriver Laura Snyder i den seneste opdatering af Facebook-opslaget.

Lærerinden har valgt at holde elevens navn for sig selv, men har efterfølgende delt et brev fra drengens mor.

Efterspørgslen på t-shirten med drengens design var ifølge CNN med det samme så højt, at University of Tennessees onlineshop lørdag gik ned.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+