Dreng i respirator fik stjålet sine julegaver: Nu bliver de erstattet

En 13-årig dreng fik stjålet alle sine julegaver, mens han kæmpede for sit liv på hospitalet. Nu har lokalbefolkningen sørget for, at han får dem alligevel

13-årige er i bedring efter sit hjertestop, og kan se frem til sit Star Wars-Lego, når han igen er frisk nok (Foto: Privat)
13-årige er i bedring efter sit hjertestop, og kan se frem til sit Star Wars-Lego, når han igen er frisk nok (Foto: Privat)

En bedstemors værste julemareridt.

Kort inden jul fik 61-årige Jean Hootons kun 13-årige barnebarn hjertestop og måtte lade sig indlægge på et hospital i Birmingham.

Reece Hooton overlevede heldigvis hjertestoppet, men imens han kæmpede for sit liv i en respirator, havde tyven været på spil.

Jean havde efterladt alle julegaverne i bilen for at haste til hospitalet, men da hun kom tilbage, var de væk.

- Jeg var knust over, at alle gaverne var væk. De var i bilen, men det var det sidste, jeg tænkte på, da Reece blev syg. Det er forfærdeligt, at nogle mennesker kan gøre sådan noget.

- Jeg talte med Reece, mens han lå i respiratoren, og han fortalte, at han blev nødt til at blive rask, så han kunne få sit Lego, siger Jean Hooton til Birmingham Mail.

Men nu bliver det alligevel jul i det engelske.

Lokalbefolkningen har samlet ind til familien, så Reeces og hans 8-årige lillebror alligevel kan få Star Wars-Lego til jul.

- Jeg er meget overvældet. Efter alt det, der er sket, har jeg tænkt på, hvor forfærdelige mennesker, der findes i denne verden. Men dette er en fantastisk gesus.

- Jeg har ikke fortalt Reece og hans forældre, at gaverne var blevet stjålet, fordi jeg ikke ville gøre ham mere ked af det. Det ender kun lykkeligt, hvis Reece bliver rask igen, men det her viser, hvor rare folk kan være, siger Jean Hooton til Birmingham Mail. 

Angiveligt har en voldsom allergisk reaktion medført hjertestoppet. Han skal være i respirator det meste af juleaftensdag, men vil få gaverne, så snart han har det bedre.

0 kommentarer
Vis kommentarer