Dreng suspenderet: Havde magisk ring med i skole

Aiden Steward er blevet suspenderet, efter at han tog sin 'magiske ring' med i skole

Det var filmen 'Hobitten: Femhæreslaget' som havde inspireret drengens leg.

Det var formentlig ikke den rigtige hersker-ring fra Ringenes Herre-universet, som 9-årige Aiden Steward havde med i skole. Alligevel er han nu blevet suspenderet for at lade som om, skriver Daily News.

Ifølge grundskolen i Kermit var det en trussel, at Aiden Steward tog sin falske 'herskerring' med i skole og påstod, at han kunne få en klassekammerat til at forsvinde, hvis han tog ringen på.

Drengen havde netop set 'Hobitten: Femhæreslaget' sammen med sin familie, hvilket havde sat hans fantasi igang.

Aidens far, Jason Steward, er forundret over skolens beslutning og forklarer, at hans søn intet ondt mente med sin spøg.

- Børn lever sig ind i de film, de ser. Da jeg så Superman som barn, prøvede jeg at gå udenfor og flyve, siger Jason Steward til Daily News.

Skolens rektor, Roxanne Greer, har ikke ønsket at kommentere på den aktuelle sag. Jason Steward fastholder dog, at hans dreng ikke besidder magiske kræfter.

- Jeg kan forsikre dig om, at min søn ikke har de fornødne magiske kræfter til at kunne true sin vens eksistens. Hvis han havde, er jeg sikker på, at han ville få ham tilbage igen, lød det fra faderen.

Det er dog ikke første gang, at Aiden har skabt røre på skolen. Han er tidligere kommet i problemer, fordi han kaldte en klassekammerat for sort, og fordi han havde bogen 'The Big Book of Knowlegde' med, som viser billeder af graviditet.

(Foto: Privatfoto)
(Foto: Privatfoto)

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere