Drømmejob: Tilbyder 650 kroner i timen for at lege med hundehvalpe

I jobopslaget fra den hundevenlige restaurant fremgår det, at man skal passe restaurant-gæsternes hunde, mens de selv spiser 

Forestil dig et job, hvor du leger med hundhvalpe hele dagen. (Foto: Shutterstock)
Forestil dig et job, hvor du leger med hundhvalpe hele dagen. (Foto: Shutterstock)

Hvis du elsker hunde og har mulighed for at tage til Texas i USA, så kan du måske være heldig at få dit drømmejob. Den hundevenlige restaurant 'Mutts Cantina' har det særlige koncept, at alle deres kunder er meget velkomne til at medbringe deres hunde, når de besøger restauranten.

Det skriver flere medier heriblandt ABC News og Good Morning America

Med et jobopslag, der blev lagt ud på instagram i går, forsøger restauranten nu yderligere at styrke sit image som en hundevenlig restaurant. Nu søger man nemlig en praktikant, hvis job udelukkende bliver at at lege med og passe godt på de hundehvalpe, som gæsterne medbringer på restauranten.

I jobopslaget står der blandt andet følgende:

-  Vis os hvor god du er til at tage dig af hundehvalpe. Har du det, der skal til for at blive den første 'hundehvalpe-praktikant' på Mutts Cantina på vores helt nye sted i Forth Worth? Send et billede eller en video inden den 12. november, der viser dine evner til at lege med og passe på hundehvalpe, og brug #MUTTSpuptern og tag @muttscantina for at få en chance i forbindelse med jobbet som vores 'hundehvalpe-praktikant' - og du vil blive betalt 650 kroner i timen for at passe hundehvalpene på vores nye sted.'

Det amerikanske morgen-tv 'Good Morning America' har talt med ejeren af Mutts Cantina, Kyle Noonan, der fortæller, at han havde en drøm om at skabe nogle helt unikke restauranter, da han startede sit firma for fem år siden. Og her må man sige, at han har ramt plet. Kyle Noonan har allerede en Mutts Cantina i byen Dallas, og nu har netop åbnet en ny i Forth Worth.

Det hele startede med, at Noonan og hans forretningspartner slyngede en god ide op i luften: Hvorfor laver vi ikke en restaurant og bar, der har en hundepark tilknyttet?

- Lad hundene få lov til at hygge sig det bedste, de kan, mens deres to-benede ejere nyder et måltid mad eller et glas vin, siger Kyle Noonan til Good Morning America.

Herunder kan du se en ekstrem hundevenlig bænk på restauranten Mutts Cantina:

'Hundehvalpe-praktikantens' job kommer blandt til at bestå af, at byde de søde hunde velkommen ved indgangen til restauranten. For Noonan er det vigtigt, at stamgæsternes hunde kommer til at kendte praktikanten, således at de logrer med halen, når de ser praktikanten og betragter denne som en god ven eller veninde.

Kyle Noonan fortæller, at man i første omgang kun vil ansætte en enkelt 'hundehvalpe-praktikant', men at han muligvis vil ansætte endnu en, hvis projektet bliver en succes. I første omgang bliver praktikanten ansat for et halvt år. Og stillingen kan blive permanent, hvis ideen får god respons fra kunderne.