Dronningens besøg tvinger cirkusplakater ned i Varde

Varde Kommune vil have Cirkus Arenas plakater fjernet fra lygtepælene, fordi dronning Margrethe gæster byen.

Foto: Tariq Khan
Foto: Tariq Khan

Alt skal gå efter planen, og Varde skal vise sig fra sin bedste side, når byen senere denne uge får besøg af dronning Margrethe. Derfor har Varde Kommune bedt Cirkus Arena fjerne cirkusplakater, der hænger i lygtepælene på dronningens rute.

Det fortæller Vardes borgmester, Erik Buhl Nielsen (V).

- Det er hovedsageligt af hensyn til sikkerheden for at sikre, at eventuelle løse plakater ikke bliver taget af blæsten og generer gardehusarernes heste, som går foran kareten.

- Og så er det for at vise byen og festen, som den skal være, på den strækning, hvor dronningens karet kører, siger Erik Buhl Nielsen.

Dronningens rute gennem Varde er "et par kilometer".

Og de plakater, der bliver fjernet, udgør kun en meget lille del af Cirkus Arenas samlede plakatudsmykning i den vestjyske by, fortæller borgmesteren.

- Det har intet at gøre med, at vi har noget imod Cirkus Arena. Vi ser frem til, at cirkusset besøger byen. Men lige på den korte strækning har vi valgt denne løsning, siger Erik Buhl Nielsen.

Da TV Syd på Facebook berettede om Varde Kommunes krav til Cirkus Arena, udløste det en del forargelse. "Det rene snobberi" og "Sikke noget fis", skrev brugerne blandt andet i kommentarerne til TV Syds opslag.

Dronning Margrethe besøger Varde fredag og lørdag.

Søndag får byen besøg af Cirkus Arena.

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere