Annonce:
Annonce:

Dropper minibaren: Kunderne fusker

Flere og flere hoteller oplever, at gæsterne forbytter indholdet i minibarerne

I stedet for gin og vodka kan de små flasker indeholde vand. Foto: Arkiv
I stedet for gin og vodka kan de små flasker indeholde vand. Foto: Arkiv
Annonce:
Følg Samfund

- En gin og tonic.

Det er en af klassikerne i hotellernes minibar.

Men flere har fået en vand og tonic.

I Norge har flere hoteller oplevet, at gæsterne tømmer minibaren, og så fylder de sprut-flaskerne med noget andet.

Det skriver NRK.

Det har fået flere hoteller til at droppe den eksotiske minibar, fordi hotelgæsterne ripper indholdet af de små flasker.

Ikke kun sprut-tyveri
Men, men, men. Det er ikke kun alkohol-tyve, de har oppe i Norge.

Hotelgæsterne spiser også chokoladebarerne.

Men her er de noget mere kreative med udbytningen. Gæsterne spiser chokoladen, og så erstatter de den med bomuld, for at få det til at se ægte ud.

Nordmændene har åbenbart altid lidt bomuld i lommen, hvis der skulle opstå en chokolade-situation.

Slut med minibaren
Det har fået flere norske hoteller til at tage konsekvensen og droppe minibarerne. 

- Der var meget spild, gæsterne var kreative, siger husbestyrerinde Helle Hamann, der har arbejdet 46 år på Quality Hotel Maritim i den norske by Haugesund, til NRK.

Derfor har Helle Hamann også droppet minibarerne på hotellet i Haugesund.

Og tendensen ses i hele Norge, hvor antallet af minibarer, ifølge NRK, er blevet kraftigt reduceret de seneste år.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: