Du tror, det er løgn – disse børn er faktisk trillinger

Takket være reagensglasbehandling er et hold trillinger født med tre års mellemrum

Ikke mange tror på det, når Sarah Swann fortæller, at hendes tre børn er trillinger. (Foto: Worldwide Features / Barcroft Me)
Ikke mange tror på det, når Sarah Swann fortæller, at hendes tre børn er trillinger. (Foto: Worldwide Features / Barcroft Me)
Følg Samfund

Sarah Swann fra Leicester i England står tit overfor vantro ansigter og et ordentligt forklaringsproblem, når hun fortæller, at hendes tre børn er trillinger. Den ene af dem, Georige, er nemlig tre år ældre end søsteren Lilah og broren Noah.

Men den er faktisk god nok, skriver Daily Mail. De tre børn blev undfanget på samme tid.

Sarah Swann var 40 år, da hun for omkring fire år siden kom i tanke om, at hun gerne ville have børn.

Mor frygter for sin for tidligt fødte i forfærdelig byggestøj

Derfor gennemgik hun en række reagensglasbehandlinger på en fertilitetsklinik i London. Desværre uden succes. Men da hun prøvede igen i september 2011, lykkedes det alligevel lægerne at hente og befrugte fem gode æg fra Sarah Swanns æggestokke.

To af æggene blev lagt tilbage i Sarah Swann, mens de sidste tre blev frosset ned.

Der gik ikke mere end to uger, før den hidtil barnløse kvinde opdagede, at hun var blevet gravid.¨

Efter en vellykket graviditet, blev Sarah Swann mor til lille George, og i maj sidste år kunne hun mærke, at George skulle have søskende.

- Jeg elskede at være Georges mor, og jeg var helt desperat efter at få en lillebror eller en lillesøster til ham, før det blev for sent, siger Sarah Swann, der derfor fik foretaget endnu en reagensglasbehandling . Kort tid efter var hun gravid igen. Denne gang med tvillinger.

De får ikke blomster: Her er verdens værste mødre

- Det var slet ikke til at fatte. Begge fostre havde simpelthen virket, siger Sarah Swann, og forklarer, at hun kun fik lagt to op for at forbedre sine ellers ringe chancer for endnu en graviditet. Ingen havde regnet med, at begge fostre ville udvikle sig til børn. Men ni måneder senere kom Noah og Lilah til verden – tre år efter deres tvillingebror.

- Noah ligner George som nyfødt på en prik, selvom deres personligheder er meget forskellige. George sov aldrig igennem en hel nat, men Noah er helt utroligt afslappet, siger trillingemoren til Daily Mail.

- Folk kan ikke forstå, at de faktisk er trillinger, når jeg prøver at forklare, at de faktisk blev undfanget på samme tid. Når de bliver gamle nok, vil jeg fortælle dem om deres usædvanlige start på livet, siger Sarah Swann.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind