Dumt med dumt på: Filmer sin egen spritkørsel live

23-årige Whitney Beall gjorde i den grad politiets arbejde lettere, da hun valgte at live-streame sin egen lovovertrædelse

Whitney Beall streamede hele sin lange køretur på i alt 40 minutter. Her kan du se et lille uddrag.

23-årige Whitney Beall fra Florida i USA havde på alle måder 'slået hjernen fra', da hun valgte at sætte sig bag rattet og påbegynde en 40 minutter lang køretur i spirituspåvirket tilstand.

Der er næppe uenighed om, hvor dumt det er, men den unge amerikaner havde ikke tænkt sig at stoppe sin idioti der.

112 - 12. jul. 2015 - kl. 08:16 TV: Højgravid kvinde taget for spritkørsel dagen før sin termin

Hun valgte nemlig at filme hele den berusede seance gennem byen Lakeland med sin telefon og streame det live på det sociale medie Periscope til skue for alle og enhver, der måtte være interesseret.

I sin lille 'live-udsendelse' fortalte Whitney Beall gentagne gange, hvor fuld hun var, og at hun ikke kunne se ordentligt ud af øjnene.

På kort tid tikkede et væld af reaktioner ind på Periscope. Flere brugere var forargede over Whitney Beall og skrev, at hun med det samme skulle holde ind til siden og flå nøglen ud af køretøjet. Andre var overbeviste om, at der var tale om et falsk stunt.

Derudover var der mange, der gav udtryk for, at politiet straks skulle tilkaldes. Og det blev de.

Verden på vrangen - 13. jul. 2015 - kl. 13:36 Vanvittig fyr kører gennem LA i bakgear

Det lykkedes således politiet at lokalisere Whitney Beall via en af betjentenes egen Periscope-konto, og da de fik stoppet den 23-årige kvinde, kunne de se, at der ikke var tale om noget stunt, men at hun rent faktisk havde tilbagelagt adskillige kilometer med blodet fuld af alkohol - og i øvrigt også på et fladt dæk.

Politiet anholdte herefter Whitney Beall på stedet.

Du kan se et uddrag af den famøse køretur i videoklippet over artiklen.

41 kommentarer
Vis kommentarer