Annonce:
Annonce:

Dybt rystet Irma-chef: - Hjernedød beslutning

Butikschef Tommy Steffensen fra Irma på Ordrupvej i Gentofte har bestilt 700 sørgebind til sine kunder. Han håber, at kunderne nu vil gå på barrikaden og få stoppet Coops beslutning om at lukke Irma

Annonce:
Følg Samfund

En grå og trist januar blev med et lynnedslag pludselig meget værre for butikschef Tommy Steffensen, der i de seneste otte år har bestyret Irma på Ordrupvej i Gentofte. Det fortæller Villabyerne.

Tirsdag morgen kl. 8.30 var han sammen med alle øvrige Irma-chefer kaldt til stormøde på Brøndby Stadion, og her faldt bomben: Coop nedlægger Irma og enten lukker eller omdanner de eksisterende butikker. En beslutning, der ramte Tommy Steffensen lige i hjertekulen.

Annonce:

- Jeg er knust. Det er hjernedødt, det de foretager sig i Coop. De nedlægger et 137 år gammelt kvalitetskoncept, der fungerer fint, for at lave flere kedelige discountbutikker og ligegyldige supermarkedskæder. Hvorfor skille sig af med noget, der er så unikt og anderledes? Jeg er dybt rystet… Jeg græd, da jeg hørte beslutningen, siger Tommy Steffensen, der har arbejdet 46 år for Irma, de seneste 35 år som butikschef, bl.a. i Trørød og på Jægersborg Allé.

Håner triste Irma-kunder: Overklasse-panik

Han fortæller, at Irmas administrerende direktør, Jan Larsen, på stormødet tirsdag morgen iførte sig et sort sørgebind og sagde, at han ikke ville være en del af beslutningen, så han havde sagt sit job op. Det samme har 61-årige Tommy Steffensen gjort allerede ved årsskiftet, men det var kun for at passe lidt på sit helbred. Det gør, at han nu tør tale frit.

Annonce:

- De ansatte har fået at vide, at Coop vil gøre, hvad de kan for at holde på folk, men mine folk aner jo ikke, om de er købt eller solgt. Så mange er dybt ulykkelige, ligesom jeg selv er. Irma er ikke bare et job, Irma er ikke bare en butik, Irma er en familie. Mange af os har kendt hinanden i mange år. Jeg har en medarbejder, der har været hos os i mere end 50 år. Hun er på deltid, men kommer troligt, når vi har brug for hende. Hende skal jeg ringe til lige om lidt, siger en tydeligt bevæget Tommy Steffensen, der selv har iført sig et hjemmelavet sørgebind. Og han har allerede bestilt 700 sørgebind hos en leverandør, der forhåbentlig kan levere senest onsdag.

- Coop har jo prøvet at lukke Irma før, det var i 1993. Der gik kunderne på barrikaderne og ville ikke finde sig i det. Jeg håber, det samme sker igen, siger Tommy Steffensen, der intet havde hørt om beslutningen før stormødet i morges.

Sådan får du supermarkedernes 'hemmelige tilbud'

Sparer 4000 om måneden på tilbudsjagt

Pristjek: Her er de 'klart billigst'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
LIGE NU
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: