Dyreelsker hugger ørerne af for at ligne papegøje

Ted Richards er besat af sine papegøjer og har fået sine ører hugget af for at ligne dem. Nu leder han efter en kirurg, som vil omdanne hans næse til et næb

Ted Richards vil gøre alt for at ligne sine elskede papegøjer. (Foto: SWNS - NTI - MASONS - HEMEDIA - RPA)
Ted Richards vil gøre alt for at ligne sine elskede papegøjer. (Foto: SWNS - NTI - MASONS - HEMEDIA - RPA)

Der er de almindelige dyreelskere, og så er der de noget mere ekstreme dyreelskere.

Ted Richards fra den britiske by Bristol tilhører sidste kategori. Han har fået skåret sine ører af, fået tatoveret sine øjenæbler og fået skåret sin tunge op, så den er todelt for at ligne sine kæledyr - papegøjerne Ellie, Teaka, Timneh, Jake og Bubi.

Derudover har han 110 tatoveringer og 50 piercinger.

Da ørerne blev fjernet - efter en seks timers lang operation - forærede Ted Richards dem opbevaret i harpiks til en ven, som han mente ville værdsætte dem.

Intl. kendte - 24. sep. 2015 - kl. 12:08 Her er verdens vildeste freaks

Ted Richards er begejstret for sit nye udseende:

- Jeg synes, det ser virkelig fedt ud. Jeg elsker det. Det er det bedste, der er sket for mig. Jeg er så glad, at det er uvirkeligt. Jeg kan ikke holde op med at se i spejlet, siger han til The Mirror.

Og det er ikke bare Ted Richards selv, der er vild med sit særprægede look:

- Børnene løber hen til mig for at se bloddryppende fotografier - de elsker det bare. De er så fascinerede. Jeg var meget overrasket - jeg troede, det var mere sandsynligt, at de ville løbe væk, siger han.

Herbert Chavez er en kende besat af superhelte-looket. (Foto: All Over Press). Intl. kendte - 30. jun. 2015 - kl. 16:49 Besat af Superman: Nu siger lægerne stop

Men et enkelt problem er opstået i forbindelse med, at Ted Richards har fået fjernet sine ører. Han mangler nemlig noget at lade sine briller hvile på. Derfor har han fået to metalstænger opereret ind i siden af hovedet.

Ifølge Ted Richards har kun en enkelt person før ham fået opereret ørerne væk, og derfor var hans operationen meget farlig. Den person, der tidligere skulle fået foretaget operationen, ønskede ifølge Ted Richards at komme til at ligne et firben.

Faktisk er denne 'firben-person' nærmest Ted Richards inspirationskilde.

- Vedkommende har fået lavet næsen, så det ligner et næb. Jeg kan godt lide det, og jeg overvejer det selv. Den kirurg, som opererede mine ører, havde årevis af medicinsk erfaring, og han ville være i stand til at gøre det, intet problem, siger han.

Lacey Wildd er klar til brystoperation nummer 13. (Foto: All Over Press). Intl. kendte - 22. mar. 2015 - kl. 11:18 Menneskelig Barbie i nyt grotesk plastik-mareridt

Ted Richards er godt klar over, at der er store risici forbundet med hans kropsforvandlinger. Men faren ved at dø af en infektion stopper ham ikke.

- Jeg kunne have været død af en voldsom infektion eller lignende. Det er et stort arbejde (...) Men jeg er heldig, at jeg heler så hurtigt, siger han.

126 kommentarer
Vis kommentarer