Dyrepark håner DSB: Kameler ville være hurtigere end togbusserne

Knuthenborg Safaripark tilbyder kamel-transport i stedet for DSB's togbusser på Fyn

På fredag klokken 14 forventes strækningen at blive genåbnet. Indtil da bliver det spændende at se, om Knuthenborg gør alvor af deres tilbud. Foto: Colourbox
På fredag klokken 14 forventes strækningen at blive genåbnet. Indtil da bliver det spændende at se, om Knuthenborg gør alvor af deres tilbud. Foto: Colourbox

Er du også træt af sporarbejdet mellem Odense og Nyborg på Fyn, og togbusser der forlænger rejsetiden? Knuthenborg tilbyder nu at hjælpe DSB med kamel-transport på strækningen.

Humoristisk indslag
Pendlere på Fyn har været påvirket af Banedanmarks sporarbejde den seneste tid, og midt i kaoset med togbusser og forsinkede toge har Knuthenborg Safaripark skrevet en kæk kommentar til det pressede transportselskab på Facebook:

'Bare rolig, DSB, vi låner gerne vores kameler ud, hvis I har brug for lidt bedre (og måske hurtigere) transportmidler end togbusser til at fragte jeres passagerer mellem Odense og Nyborg.'  

Og det kan da være, at strækningen mellem Odense og Nyborg ville føles mindre som en ørkenvandring på ryggen af en kamel end midt i DSB's togbusser. Men Knuthenborg har nok alligevel ikke i sinde at gøre alvor af deres tilbud:

- Det er naturligvis ment som et humoristisk indslag. Vi har fuld forståelse for Banedanmarks sporarbejde og for DSB's udfordringer, fortæller Knuthenborgs pressechef, Nicolaj Truelsen, til Folketidende.

DSB må under alle omstændigheder være vant til at sluge nogle kameler disse dage, men har endnu ikke reageret på Knuthenborgs tilbud.

Selvom det kunne være bemærkelsesværdigt at se Fyn fra kamelryg, så er det nu ikke den mest mærkelige form for transport, som man kunne forestille sig ifølge en ny top 10 over verdens mærkeligste transportmidler.

36 kommentarer
Vis kommentarer