E-cigaret eksploderer i kvindes mund og sætter ild til bil

Kvinden blev forbrændt i ansigtet og mistede to tænder ved uheldet

Meget tyder på at e-cigaretter er et væsentligt sundere alternativ til gammeldags tobak, men de elektroniske cigaretter kan til gengæld føre til en anden slags ulykker.

Det ved amerikanske Cassandra Koziol alt om. Hun røg på sin e-cigaret i bilen, da den pludselig eksploderede i munden på hende. Det resulterede i forbrændinger i ansigtet og to mistede tænder, beretter ABC News.

- Jeg røg. Jeg trykkede på knappen og mærkede noget mod ansigtet. Jeg så gnister der fløj op og om på passagersædet, fortæller Cassandra Koziol om den voldsomme oplevelse.

Se også: Ung mand fik blæst tænderne ud af e-cigaret

Cassandras ulykke med e-cigaretten er langt fra den første af slagsen blandt USAs flere millioner e-rygere.

Så sent som i sidste uge kunne Ekstra Bladet fortælle om Josh Hamilton fra staten Kentucky, som fik andengradsforbrændinger på låret, da hans e-cigaret eksploderede i hans lomme på en tankstation, og i New Hampshire var en eksloderende e-cigaret tæt på at sætte et soveværelse i brand.

Her eksploderer Josh Hamiltons e-cigaret i hans lomme.
Samfund - 26. feb. 2016 - kl. 11:08 Mand forbrændt: Her eksploderer e-cigaret i hans lomme

Ifølge eksperter på områder er det især når batteriet bliver ophedet i forbindelse med opladning, at eksplosionsfaren opstår. Således opstår 80 procent af e-cigaretbrande i under opladning.

I USA er det dog kun e-cigaretter, der anvendes til terapeutiske formål, som kontrolleres af fødevare- og lægemiddelmyndigheder. Man planlægger dog at udvide loven omkring tilsyn.

Se også: Astma-John elsker e-smøg: Havde lungeprocent på 38, nu er den 102

61 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere