Annonce:
Annonce:

Eddy havde ingen succes på Tinder: Men så tog hans kone over

Kvinder ved åbenbart, hvad kvinder vil have

Annonce:
Følg Samfund

Det er ikke gået så godt for 22-årige Eddy Azar, efter at han og konen, Asha, besluttede sig for at leve i et åbent forhold.

De kastede sig med det samme over dating-app'en Tinder, men mens Eddys kone fandt den ene nye sexpartner efter den anden, måtte Eddy indse, at han langt fra var lige så stærk til at lokke kvinder i kanen.

Men Asha var heldigvis klar til at hjælpe sin efterhånden desperate mand.

En eftermiddag greb hun hans telefon og i løbet af en halv time, havde hun arrangeret to dates til ham.

Det gav Eddy tro på, at han alligevel ikke var for grim til Tinder, men at det bare var, hans indstilling og skriverier med kvinderne, den var gal med.

Derfor satte hans sig for, at lave statistik på, hvad der skal til for, at en kvinde vil på date og i sidste ende også have sex. Og resultaterne deler han på sin blog.

Annonce:

- Jeg tænkte, hvorfor ikke? Jeg havde intet at tabe (ved at dele mine erfaringer red.), skriver Eddy Azar til Ekstra Bladet.

På sin blog laver han statistik på, hvad der virker, og måske mere interessant, hvad der overhovedet ikke virker hos kvinderne.

Starten på samtalen betyder alt
Når du matcher med en kvinde, er det langt fra ligegyldigt, hvordan du starter samtalen. Faktisk har det enorm betydning for, hvordan den ender.

Det bedste er, hvis hun starter samtalen. Så er dine chancer allerede store for, at det ender med en date. Skal du derimod tage det første skridt, er det ikke ligegyldigt, hvordan du åbner.

Hvis du starter med at tale om hendes billeder, giver det dig ifølge Eddys statistik 25 procent chance for, at ende med at få hendes telefonnummer.

Omvendt skal du aldrig starte med at skrive 'hey', da det ifølge Eddys erfaringer, efterlader dig helt uden chancer for nogensinde at komme til at se hende i virkeligheden.

Annonce:

Du kan følge Eddys erfaringer og hans hjemmelavede statistik på hans blog, hvor han løbende deler ud af sin hjemmelavede statistik.

Indtil nu har kun fået sex én gang, siden han startede, men fremtiden ser lys ud, efter at han er begyndt at dele sine erfaringer åbent.

- Jeg skal ud med et par piger i morgen (søndag red.) så nu må vi se, skriver han til Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: