Efter 46 år: Historisk restaurant lukker

I mere end 46 år har Post-Pub prydet gadebilledet i Lyngby, men det er slut nu. Stedet holder åbent for sidste gang 16. september

Ved du noget om sagen, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

46 år.

Så lang tid har du haft mulighed for at nyde en kold fra fad og stor pariserbøf på Post-Pub i Lyngby, men 16. september bliver sidste chance. Post-Pub takker af.

Det skriver stedet på Facebook.

'Efter 46 fantastiske år i Lyngby holder Post-Pub åbent for sidste gang søndag 16. september. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige TUSIND TAK til alle forhenværende og nuværende gæster samt medarbejdere, som har haft deres gang i vores forretning i årenes løb', skriver de

Årsagen til, at Post-Puben stopper er ikke dårlige regnskaber eller manglende vilje. Det skyldes, at de nye ejere af ejendommen har sagt stop.

'Ejendommen er blevet solgt, og de nye ejere ønsker ikke at drive forretningen videre, vi ved derfor ikke, hvad der kommer til at ske fremadrettet, men ejendommen vil bestå', skriver Post-Pub.

Pubben åbnede dørene op for første gang i 1972 på Lyngby Hovedgade 78. Stedet lå klos op ad Lyngby Posthus, og derfor har den fået netop det navn.

I 1996 åbnede også Hotel Postgaarden på adressen, ligesom stedet huser et festlokale.

Det er uklart, hvad de nye ejere vil bruge lokalerne til.

Ved du noget om sagen, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

55 kommentarer
Vis kommentarer