Efter 67 års ægteskab: Par døde hånd i hånd

Med fem timers mellemrum og med hinanden i hånden døde et californisk par og fik den perfekte afslutning på et årtier langt liv sammen

Kærlighed er sjældent som på film, men for det californiske ægtepar Floyd og Violet Hartwig var det meget tæt på.

I bedste 'The Notebook'-stil døde parret tidligere i februar i deres seng med fem timers mellemrum - og med hinanden i hånden. Det beretter Fox News.

Hartwig-parret mødte hinanden på en danseklub i Fresno og var gift i 67 år, inden livet lakkede mod enden for dem begge - Floyd blev 90 år og havde præcis to uger forinden fået at vide, at hans lever svigtede, og at han havde 14 dage tilbage. Violet blev 89 og havde i årevis døjet med slagtilfælde og demens.

'Overvældende og traumatisk'
Parret døde på deres landsted i Easton 11. februar, og flere familiemedlemmer var til stede.

- Det hele var meget overvældende og ret traumatisk, men vi prøvede at opfylde deres sidste ønsker, som var at dø derhjemme og at gøre det sammen. Så hengivne var de til hinanden, fortæller Donna Scharton, som er datter til parret, til Fox News.

- Vi skubbede deres senge så tæt sammen, som vi kunne, og så samlede vi deres hænder. Min far døde, mens han holdt min mors hånd, og så døde hun fem timer senere, siger datteren.

Parret blev efterfølgende begravet ved siden af hinanden.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere