Efter dødsfald: Nu stoppes salget af e-cigaretter i butikskæde

Walmart vil stoppe salget af e-cigaretter i USA

Syv dødsfald er indtil videre rapporteret i USA efter brug af e-cigaretter.

Det har nu fået den amerikanske butikskæde Wallmart til at stoppe salget af e-cigaretter til deres kunder. Det skriver CNBC.

Ifølge mediet stopper man salget, fordi de seneste dødsfald giver grund til at tro, at der ikke er nok regulering på området omkring e-cigaretter, og at der er en 'usikkerhed' forbundet med produktet.

Foto: EVA HAMBACH / Ritzau Scanpix 112 Endnu en person er død efter brug af e-cigaretter

Det fortæller Wallmarts pressetalsmand fredag i en meddelelse.

'Fordi der er en voksende føderal, statslig og lokal usikkerhed omkring regulering af e-cigaretterne, har vi planer om at stoppe salget af produkterne i alle Wallmart og Sams Club U.S. lokationer. Vi gennemfører stoppet, efter vi har udsolgt af vores nuværende lager'.

Beslutningen kommer efter flere dødsfald forbundet med e-cigaretter i USA.

Det er særligt på baggrund af et stort forbrug blandt unge mennesker, at staten vælger at forbyde produkter med smag. Foto: DENIS CHARLET / Ritzau Scanpix 112 Efter dødsfald: Nu forbyder de e-cigaretter med smag

Flere unge mennesker er stået frem med deres historier om e-cigaretter, hvor de fleste har oplevet kritiske lungesygdomme efter brugen af e-cigaretterne.

Adam har delt sin historie for at fortælle om faren ved e-cigaretter. Han vælger også at vise billeder, fra sin tid på hospitalet. Foto: Privat Samfund Efter e-cigaretter: 18-årige Adam har lunger som en på 70

Herhjemme i Danmark har Sundhedsstyrelsen for nyligt også ændret deres anbefalinger omkring de elektroniske cigaretter og skriver, at 'ingen bør ryge e-cigaretter'.

Nu vil sundhedsstyrelsen skærpe synet på de elektroniske cigaretter. Foto: Kenneth Meyer Sundhed Sundhedsstyrelsen: 'Ingen bør ryge e-cigaretter'

88 kommentarer
Vis kommentarer