Efter få måneder i spidsen: Dansk topdirektør stopper

Mads Lebech er tirsdag fortid som administrerende direktør i TryghedsGruppen

Mads Lebech stopper som direktør i TryghedsGruppen. Foto: Tariq Mikkel Khan
Mads Lebech stopper som direktør i TryghedsGruppen. Foto: Tariq Mikkel Khan

Mads Lebech tiltrådte stillingen som administrerende direktør for TryghedsGruppen i januar 2019, men blot fem måneder senere er han fortid.

Det oplyser Tryghedsgruppen i en pressemeddelelse.

'En enig bestyrelse har i dag aftalt med Mads Lebech, at han stopper som adm. direktør for TryghedsGruppen. Bestyrelsen har løbende haft en dialog med Mads Lebech om hans og bestyrelsens syn på ledelsen af TryghedsGruppen fremadrettet.'

Ifølge pressemeddelelsen er årsagen til bruddet, at bestyrelsen og Mads Lebech uenighed om den fremadrettede ledelse af TryghedsGruppen.

'Vi er i enighed nået frem til den konklusion, at vi ikke deler samme opfattelse af dette. Derfor har vi aftalt, at Mads Lebech fratræder sin stilling som adm. direktør.'

Mads Lebech, der kom til fra en rolle administrerende direktør for Industriens Fond, ærgrer sig over, at han kun fik fem måneder som administrerende direktør for TryghedsGruppen.

'Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det ikke blev til længere tid i TryghedsGruppen. Men omvendt har jeg også været i gamet længe nok til at vide, at holdninger og synspunkter indimellem kan være så forskellige, at man må stoppe samarbejdet. Derfor er jeg i al mindelighed blevet enig med bestyrelsen om, at det er et godt tidspunkt, at vores veje skilles.'

Hvad der helt præcis er årsagen til, at de to parter ikke deler samme opfattelse af den fremadrettede ledelse er uvist, men i pressemeddelelsen ønsker de hinanden held og lykke i det videre arbejde.

Mads Lebech har tidligere været konservativ borgmester i Frederiksberg Kommune. Da han stoppede som borgmester i 2009, gik han derfra med lidt af en gave under armen.

Således kunne Ekstra Bladet dengang fortælle, at oven i et gyldent håndtryk på 800.000 kroner kunne han tage en designerstol til en værdi af 25.000 kroner med hjem. En designerstol der var købt til hans borgmesterkontor for skatteydernes penge.

TryghedsGruppen kommer ikke til at lede længe efter en ny direktør. Således han man allerede præsentere en ny direktør. Rie Odsbjerg Werner har tidligere været underdirektør i TryghedsGruppen fra 2013-2017. Hun bliver nu administrerende direktør.

15 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere