Annonce:
Annonce:

Efter klovne-mareridt: McDonald’s fjerner Ronald McDonald

Ronald McDonald er blevet sendt på ferie fra fastfoodkæden efter truende klovne har hærget rundt om i verden

Se et sammenklip af de uhyggelige klovne i USA. (privatoptagelser)
Annonce:
Følg Samfund

Skræmmende klovne, der forskrækker tilfældige mennesker fra sans og samling, har været en voksende trend den seneste tid. Nu er trenden også kommet til norden, og McDonalds har taget konsekvensen ved at fjerne deres mangeårige maskot Ronald McDonald.

De fleste kender den karakteristiske klovn fra børnefødselsdage og som reklamefigur for den populære burgerrestaurant, men ifølge McDonalds selv er det slut - i hvert fald for en periode.

Uhyggeligt møde i mørket: Klovn skræmmer livet af mand

- McDonald's er opmærksom på den nuværende situation omkring klovnene, som er blevet observeret i lokalsamfundet. På baggrund af dette vil vi vise hensyn i forhold til Ronald McDonalds deltagelse i samfundsarrangementer fremover, skriver McDonalds til nyhedsbureauet AP.

Annonce:

De seneste dage har Ekstra Bladet kunne fortælle om forskellige episoder med angrebslystne klovne, og nu er trenden ifølge VG også nået til Norge, hvor der har været flere tilfælde med udklædte klovne.

'Dræber-klovn' skræmmer folk med motorsav: Det er ude af kontrol

Én af de mere voldsomme episoder fandt sted i byen Romerike, hvor en 14-årig dreng i klovnetøj slog med hockeystav mod en familie-bil, mens familien sad i bilen.

Drengen kan på grund af sin alder ikke straffes, men politiet i Romerike kan på ingen måde se det sjove i den nye klovnetrend.

- Dette er den første episode, vi har oplevet, men hvis det udarter sig som i USA, så er det ikke specielt hyggeligt. Det er en unødvendig form for spøg, som nogle er genstand for, siger operationsleder Patrick Solberg fra politiet i Romerike til VG.

Klovnerierne ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig, så det kan være, at Ronald McDonalds ferie kan blive længere, end den populære burgerkæde først havde regnet med.

Se video øverst i artiklen fra en række klovneangreb i USA

Annonce:

- Jeg vil bare fiske!, råber manden, som pludselig opdager en hvid skikkelse under en natlig fisketur ved en sø i byen Bridgeport i West Virginia, USA. (Video: Newsflare)

Klippet her stammer fra Texas, hvor overvågningskameraer fangede en mand iført fuldt klovnekostume og bærende på en kniv luske rundt uden for et privat hus.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: