Efter konen blev blind gjorde denne mand det måske mest romantiske nogensinde

Nogen gange skal man bare sige det med blomster

Toshiyuki Kuroki og hans hustru Yasuko bor stadig på deres gård, som nu er omringet af blomster.  (Foto: Yoshiyuki Matsumoto / Exclusivepix Media via Polfoto)
Toshiyuki Kuroki og hans hustru Yasuko bor stadig på deres gård, som nu er omringet af blomster. (Foto: Yoshiyuki Matsumoto / Exclusivepix Media via Polfoto)

Japanske Toshiyuki Kuroki og hans hustru Yasuko planlagde, at deres pensionist tilværelse skulle bruges på, at rejse, skriver det japanske medie Rocket News.

Parret, der har været gift i tredive år og har opfostret to børn, havde efter et langt liv som landmænd på deres egen gård, set frem til, at de endelig kunne lægge arbejdet fra sig og få tid til at rejse.

Desværre opstod der problemer.

I en alder af 52 begyndte Yasuko at få problemer med sine øjne. Det viste sig, at være relateret til hendes sukkersyge, og allerede en uge efter at problemerne opstod, mistede hun synet.

Det tog hårdt på Yasuko, som var ødelagt over, at hendes og Toshiyukis rejsedrømme bristede.

Og i stedet for rejse ud, lukkede hun sig inde på deres gård og blev mere og mere deprimeret.

Lige indtil en dag hvor Toshiyukis fik en idé, der skulle vise sig at ændre parrets liv for altid.

For at glæde sin kone begyndte han at plante små lilla blomster, som udover at være smukke, også duftede fantastisk.

Han tænkte, at hvis han lavede en have fyldt med de velduftende blomster, ville hans kone stadig kunne nyde deres skønhed, selv om hun ikke kunne se dem.

Og så begyndte Toshiyukis at fælde træer, så der blev plads til de smukke blomster.

Det tog Toshiyuki to år at plante alle blomsterne, som i dag er blevet en kæmpe turistattraktion. (Foto: Yoshiyuki Matsumoto / Exclusivepix Media via Polfoto)
Det tog Toshiyuki to år at plante alle blomsterne, som i dag er blevet en kæmpe turistattraktion. (Foto: Yoshiyuki Matsumoto / Exclusivepix Media via Polfoto)

Nu ti år efter er hele deres hus omringet af blomster, og Toshiyukis romantiske projekt har ændret det aldrende ægtepars liv totalt.

I marts og april kommer der omkring 7.000 besøgende om dagen til deres gård i den lille by Shintomi Town, for at se det lilla blomsterhav, som står som et symbol på Toshiyukis kærlighed til sin kone.

Udover at have skabt noget fantastisk smukt, har Toshiyukis også bragt smilet tilbage på sin Yasukos ansigt.