Efter kun fire måneder: 19-årige danske Anna sælger sit million-firma

I fire måneder har Anna Oehlenschlæger med stor succes solgt aktivt trækul til at afblege tænder på sin webshop CoalCure -nu har hun solgt firmaet til Freeway

19-årige Anna Oehlenschlaeger har på kort tid etableret sig som en af Danmarks bedste unge iværksættere.(foto: Facebook)
19-årige Anna Oehlenschlaeger har på kort tid etableret sig som en af Danmarks bedste unge iværksættere.(foto: Facebook)

På kun fire måneder har den 19-årige Anna Oehlenschlaeger omsat for to millioner kroner med sit firma CoalCure, der sælger tandblegning med aktivt kul via en webshop. En imponerende indsats af en så ung pige, der droppede ud af gymnasiet for at gennemføre sin drøm. Anna Oehlenschlaeger stødte på ideen i USA, og hun var den første til at bringe konceptet til Danmark.

Men danskerne kan åbenbart godt lide hvide skinnende tænder og tog hurtigt CoalCures produkter til sig. Og så gik det rigtig stærkt. Coalsure solgte for 700.000 kroner i den første måned, og efter kun fire måneder endte den samlede omsætning på hele to millioner kroner.

Tre almindelige danskere: Sådan tjener vi penge på nettet

Men så besluttede Anna sig til at sælge størstedelen af sit velfungerende firma til Freeway, der blandt andet er kendt for at starte dating.dk, Trendsales og  det sociale medie Arto. Firmaets direktør Morten Wagner er her i Danmark kendt som datingkongen. Morten Wagner er i øvrigt blevet en slags mentor for den talentfulde iværksætter Anna Oehlenschlaeger og hendes kommende projekter.

Elsker nye udfordringer
Hvorfor solgte du et så velfungerende firma?

- Jeg er en pige, der elsker at søge nye udfordringer hele tiden. Jeg vil gerne køre mine kommende projekter i en lidt mere kreativ retning. Og det har været en glæde for mig at sælge firmaet til Freeway og Morten Wagner, som virkelig har inspireret mig og lært mig meget, siger Anna til Ekstra Bladet og tilføjer, at hun dog stadig er en del af CoalCure. Hun har dog kun tid til at arbejde ca. 15 timer om ugen med netop CoalCure, fordi andre projekter er i støbeskeen, siger hun til Ekstra Bladet.

Hvor mange penge fik du egentlig i forbindelse med dit salg af CoalCure?

- Det kan og må jeg desværre ikke svare på.

Men har du fået mere end de to millioner kroner, du har lavet i ren omsætning på bare fire måneder?

- Det var en snu måde at spørge på. Men du får altså ikke  noget svar, siger Anna og afslutter med et lille grin. Så mon ikke hun kan smile hele vejen ned til banken.

Arbejder også som model
Anna Oehlenschlaeger, der også arbejder som model og modelspotter for Le Management, er i øvrigt i øjeblikket ved at rive teltpælene op fra Viborg, hvor hun i en lang periode nærmest boede på sit kontor hos firmaet Freeway.

- Jeg vil gerne flytte tilbage til København for at få lidt mere inspiration til mine kommende projekter. Jeg er jo en ung hip person, der gerne vil søge nye udfordringer indenfor nogle mere kreative områder her i København.

Her ses noget af det tandblegnings-udstyr, som Anne har solgt med succes gennem CoalCure. (Foto: CoalCure)
Her ses noget af det tandblegnings-udstyr, som Anne har solgt med succes gennem CoalCure. (Foto: CoalCure)

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær