Efter nogle flotte dage: Sådan bliver weekendvejret

De flotte solskinsdage bliver efterfulgt af en våd og blæsende weekend, fortæller DMI

Efter nogle flotte dage: Sådan bliver weekendvejret

Sådan bliver du mindst våd i regnvejr

Efter nogle dage med flot solskinsvejr slutter vinterferien desværre af med en våd og blæsende weekend, omend solen en gang i mellem vil kunne titte frem.

Det oplyser DMIs vaghavende meteorolog Dan Nilsvall.

- I aften bliver det klart vejr, og der kan blive komme frost over Sjælland. Vestpå bliver der dannet skyer, og her kommer en front ind, der kan starte som sne, men formentlig vil ende som regn. Det klarer lidt op i en overgang i løbet af dagen, men der vil også komme enkelte byger og nok skyer til at dominere. Indimellem vil der dog også komme sol, siger han.

Det er primært jyderne og fynboerne, som har bedst muligheder for sol, og hvis de er heldige, skal de huske at nyde den, for søndagen bliver formentlig en trist omgang.

- Natten til søndag kommer der et nyt regnvejr, som starter i den sydlige del, men resten af landet får også byger. Der er en lille chance for at solen kan kigge frem indimellem.

Selvom det samtidig bliver meget blæsende begge dage, så skal vi dog heldigvis ikke frygte de lave minusgrader.

- Det bliver forholdsvist mildt i weekenden med omkring 5-6 graders varme lørdag, og søndag er det stadigvæk varmt på omkring de 5 grader.

Men allerede i begyndelsen af næste uge trænger noget koldere luft sig dog ned over landet igen, hvorfor det temperaturerne ser ud til at falde.