Efter overfald på DSB-ansat: Alle tog kører igen

Informationschef Tony Bispeskov oplyser, at togene igen kan køre igennem Københavns Hovedbanegård

En del af trafikken til og fra Hovedbanen har til morgen været lammet pga. politiets afspærringer, men flyder nu igen. (Video: Camilla Cornelius)

Alle tog er igen begyndt at køre igennem Københavns Hovedbanegård. Det oplyser informationschef Tony Bispeskov til Ekstra Bladet. Der vil selvfølgelig være forsinkelser, men vi har fået grønt lys til at få både tog og ansatte i gang på fuld kraft.

Klokken lidt over fem i morges blev DSBs pressetjeneste ringet op af Københavns Politi, og fik besked på at indstille al togtrafik omkring Hovedbanegården.

- Rent praktisk gør vi det, at vi ringer op til de forskellige tog og fortæller dem, hvad de skal gøre. På under ti minutter har vi stoppet togtrafikken.

Tony Bispeskov vil ikke udtale sig om den medarbejder, der ifølge politiet blev overfaldet af to mænd og bagbundet. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev manden også truet med pistol.

Politiet arbejder her til formiddag intenst ved sporene mellem Københavns Hovedbanegård og Dybbølsbro St. (Video: Søren Langelund)

Tog er overvåget
Ekstra Bladet vil gerne vide, hvad der kommer til at ske med den medarbejder, der blev overfaldet. Men heller ikke her er Tony Bispeskov meget for at fortælle.

- Vi er nødt til at holde os udenfor politiets arbejde på nuværende tidspunkt. Men det er sådan generelt, at hvis en af vores medarbejdere har oplevet noget, hvor de har brug for hjælp. Så gør vi alt for at det ønske kan blive imødekommet, lyder det.

Han oplyser også, at der er videoovervågning i alle DSB-tog, så der er stor sandsynlighed for, at overfaldet er blevet optaget på video.

- Hvis politiet beder om at få overvågningsbillederne, så får de naturligvis adgang til dem.

Tony Bispeskov kan endnu ikke udtale sig om, om episoden med overfaldet vil få DSB til at øge sikkerheden omkring deres tog og stationer.

- Nu skal vi lige have et overblik over, hvad der egentlig er sket. Så tager vi den derfra.

7 kommentarer
Vis kommentarer