Efter sikkerhedslanding: Ryanair bandlyser fulderik

Den lettiske mand, som tirsdag aften tvang et Ryanair-fly på vej til Dublin til at sikkerhedslande i Aarhus Lufthavn, må ikke længere rejse med det irske flyselskab

Her kan du se fulderikken på flyet

Se det bizarre optrin i videoklippet over historien
____________________________________________

En beruset mand fra Letland fik tirsdag aften et Ryanair-fly til at sikkerhedslande i Aarhus Lufthavn, og nu er han blevet bandlyst af flyselskabet.

Flyet var på vej fra Letlands hovedstad, Riga, til Dublin i Irland, da fulderikken fra Letland pludselig smed trøjen og tog opstilling for enden af flyets midtergang.

Samfund TV: Her får fulderik fly til at sikkerhedslande i Aarhus

Den 32-årige mand begyndte at råbe højt og tæske løs på de bagerste flysæder, før han blev overmandet af en gruppe andre passagerer.

Det voldsomme optrin fik flyet til at foretage en sikkerhedslanding i Aarhus Lufthavn, hvor ordensmagten stod klar til at overtage den berusede person.

Efterfølgende fortsatte flyet mod den irske destination.

Bandlyst
- Han var ikke direkte voldelig og har ikke slået nogen. Men han var aggressiv og lavede ballade og opførte sig meget provokerende. Han sparkede også på en del materiel. Det generede både personalet og passagererne, fortalte vagtchef fra Østjyllands Politi Peter Hallstrøm til Ekstra Bladet onsdag morgen.

Det må formodes, at den lettiske mand nu er blevet ædru, men han skal ikke regne med at rejse med det irske flyselskab igen.

I et skriftligt svar til Ekstra Bladet oplyser Ryanair, at manden ikke længere er velkommen i deres fly.

- Vi assisterer politiet i deres efterforskning af sagen, og personen er blevet bandlyst fra at rejse med vores flyselskabet, skriver Ryanair, som understreger, at selskabet ikke tolererer forstyrrende opførsel.

- Vi vil gerne sige undskyld til de kunder, som har oplevet besvær. Sikkerhed og komfort for vores kunder, personale og fly er vores top-prioritet, skriver Ryanair.

Se det bizarre optrin i videoklippet over historien

0 kommentarer
Vis kommentarer