Efter store forsinkelser på julemad: Her er Meyers forklaring

Det var blæsevejr, der var årsagen til, at flere kunder i går ikke fik deres bestilte 'Juleaftenskassen' fra Meyers Køkken

Arkivfoto: Stine Tidsvilde
Arkivfoto: Stine Tidsvilde

Har du prøvet det samme, så hører vi gerne fra dig? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

I over 14 timer havde Henrik Lindes 94-årige mor ventet på sin bestilte julemad.

Hun har sammen med en række andre danskere valgt at springe den besværlige julemadlavning over og i stedet bestilt 'Juleaftenskassen' fra Meyers Køkken - der består af andelår- og bryst samt ris a la mande til dessert.

Foto: Pr-foto Samfund Meyers julemad udeblev: - Det kan være vi må spise rugbrød i morgen

- Vi fik at vide, at den ville komme mellem otte og 16. Men vi har ikke hørt noget fra dem. Min mor hun har ventet og ventet, og hun kan jo ikke forstå, hvorfor det ikke er kommet. Vi har ringet til dem, men de svarer ikke, siger Henrik Linde til Ekstra Bladet sent lørdag aften.

Ekstra Bladet har været i kontakt med en række danskere, der ligeledes har oplevet radiotavshed fra Meyers Køkken.

Men sent i aftes valgte frontmanden Claus Meyer at skrive på Facebook, at firmaet gjorde alt for at få maden bragt ud enten i løbet af natten eller den 24. december - over et halvt døgn senere, end de reklamerede med på deres hjemmeside.

'Vi er klar over, at der er forsinkelser på julemaden, men vi er i fuld sving med at løse det og kontakte de berørte kunder, så vi kan få julemaden ud. Send gerne en mail på post@meyersmad.dk, så skal vi svare jer, så hurtigt vi kan,' skriver han på sin Facebook-side.

Og ifølge Claus Meyer så er det dårlige vejr årsagen til, at mange kunder ikke har fået deres kasser.

'Forsinkelserne skyldes udfordringer med dagens og aftenens kraftige blæsevejr. Vi beklager endnu en gang,' skriver Claus Meyer.

Flere forklaringer
Ifølge Henrik Linde så har Meyers Madhus kommet med flere forklaringer på, hvorfor leveringen var forsinket.

- Først blev der sagt, at det var på grund af blæsten, så var der for meget trafik på Østerbro, også fik vi at vide, at vognene slet ikke var begyndt at køre på Østerbro endnu ved en 21-tiden, siger Henrik Linde.

Ekstra Bladet har talt med flere kunder, som har fået tilbuddet om, at maden enten bliver leveret i nat eller mellem 8-12 den juleaften.

'Jeg er lige blevet ringet på. Enten kommer de med maden i nat eller i morgen. Jeg har valgt at få maden i nat,' skriver Søren til Ekstra Bladet omkring klokken halv et.

Meyers forklarer, at maden sagtens kan stå ude i løbet af natten.

'Hvis du går i seng, så stiller de maden udenfor. Maden er pakket med køleelementer, så den kan holde sig til i morgen,' skriver Claus Meyer på Facebook.

Ekstra Bladet forsøgte flere gange lillejuleaften at få en kommentar fra Meyers Køkken, men det lykkedes ikke.

Har du prøvet det samme, så hører vi gerne fra dig? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Du kan i julen ikke regne med de normale åbningstider hos landets dagligvareforretninger. Foto: /ritzau/Rune Aarestrup Pedersen Samfund Her kan du handle mellem jul og nytår  

15 kommentarer
Vis kommentarer