Efter uenighed: Kendt medie-boss stopper øjeblikkeligt

Administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør for Berlingske Lisbeth Knudsen stopper med øjeblikkelig virkning

(Foto: Lars Krabbe)
(Foto: Lars Krabbe)

Den karismatiske og kendte chefredaktør for Berlingske gennem de seneste otte år, Lisbeth Knudsen, træder tilbage med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser Berlingske Media netop nu i en pressemeddelelse.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at de nye ejere af Berlingske Media ønsker at udvikle virksomheden under ny ledelse og man derfor har aftalt, at den nuværende boss træder tilbage pr. dags dato.

- Der er ingen tvivl om, at Lisbeth er en meget engageret administrerende direktør, der har været medvirkende til den vellykkede transformation af virksomheden. Men vi er begge enige om, at DPG er en meget anderledes aktionær end det tidligere ejerskab, og at dette har store konsekvenser for både strategiske og operationelle beslutningsprocesser i virksomheden.

- Vi kom til den konklusion, at vi ikke var i fuld overensstemmelse om den fremtidige strategi og drift af selskabet og besluttede derfor, at det var bedst for alle interessenter at skilles på en god måde, lyder det fra Christian Van Thillo, administrerende direktør for De Persgroep i pressemeddelelsen.

I stedet for Lisbeth Knudsen har bestyrelsen i Berlingske Media udpeget Bjarne Werner Munck som foreløbig Administrerende direktør, mens Tom Jensen midlertidig tiltræder som chefredaktør for Berlingske.

Lisbeth Knudsen selv giver i pressemeddelelsen udtryk for, at hun er indforstået med bruddet og kalder posten som administrerende direktør for en, man kun har til låns.

- Jeg er overordentlig stolt af det, vi har opnået sammen, og af kvaliteten af det, vi tilbyder vores publikum i dag. Jeg vil gerne sige en varm tak til alle chefer og medarbejdere for at have været med mig på en krævende og fantastiske rejse til en forhåbentlig god fremtid, siger hun.

62 kommentarer
Vis kommentarer