Efter uger i junglen: 35-årig endelig fundet

Mareridtet er overstået for 35-årige Amanda Eller

Foto: Finding Amanda/facebook
Foto: Finding Amanda/facebook

17 dages mareridt i junglen er overstået.

35-årige Amanda Eller forsvandt sporløst 8. maj i Makawao-reservatet på øen Maui i USA , men nu er hun endelig fundet - og oven i købet i god behold.

Det skriver britiske Daily Mail.

Ifølge Sarah Haynes - en ven af familien - havde Amanda Eller der til dagligt arbejder som yoga-instruktør, holdt sig selv i live med vand og planter fra junglen, indtil hun til sidste blev opdaget af en helikopter.

- Vi fandt hende på bredden ved et vandløb. Hun vinkede op til os i helikopteren, og så fik vi hende ud i sikkerhed, forklarer Chris Berquist til ABC News og fortsætter:

- Hun var ikke kommet til skade. Hun havde for lidt meget sol, en smule forbrændt. Og hun mistede sine sko efter et par dage. Men ingen skader.

Yoga-instruktøren slap med begrænsede skader - blandt andet som følge af, at hun mistede sine sko. Foto: Findingamanda/facebook
Yoga-instruktøren slap med begrænsede skader - blandt andet som følge af, at hun mistede sine sko. Foto: Findingamanda/facebook
 

Lige så snart Amanda Eller kom ombord på helikopteren var hun fuldt ud i stand til at tale med sin far og berolige resten af familien med, at hun var i god behold.

- Hun var helt klar. Hun kendte sin fars telefonnummer, hun vidste, hvem hun var, og hvor hun var. Hun var klar over præcist, hvor længe hun havde været i junglen, men var meget overrasket over at se os.

Amanda Eller forsvandt, efter hun tog på hiking-tur i junglen uden telefon - den sidste, der så hende, var hendes kæreste Benjamin Konkol, der aldrig opgav håbet.

En overgang frygtede familien, at hun var blevet kidnappet, men det viste sig altså ikke at være tilfældet.

30 kommentarer
Vis kommentarer