Efter Youtube-shitstorm: Her er fem vanvittige svinere

Anders Matthesens 'roast' af danske youtubere har skabt røre i andedammen. Ekstra Bladet giver dig her fire yderligere klip, hvor folk gav los

1. Mange har sammenlignet Anders Matthesens 'roast' med en tilsvining af de unge stjerner. Se noget af komikerens optræden her - og bedøm om den er ligeså grov, som de andre klip nede i artiklen (Video: Splay)

Til ’Guldtuben’ i lørdags tog arrangørerne røven på alle, da de fik Anders Matthesen forklædt som karakteren Jannik Rundholdt til at overrække aftenens hovedpris: ’Årets bedste på Youtube’. Her 'roastede' han de nominerede. At ’roaste’ nogen - er et greb inden for komik, hvor man giver folk en sviner. En disciplin, som er meget udbredt i USA.

Det fik efterfølgende Fie Laursen op i det røde felt - hvorimod mange andre var klar med ros.

Se Matthesens 'roast' af Fie Laursen i klippet oven for - og se fire andre udtalelser, der er blevet mødt af kritik herunder

2. Sportsværten, der tilsvinede en ekspedient og blev suspenderet

Den 28-årige ESPN-vært, Britt McHenrys, bil var blevet bugseret i forbindelse med en ulovlig parkering tilbage i 2015, og det gjorde åbenbart McHenry så rødglødende af raseri, at hun så sig nødsaget til at lade det gå ud over ekspedienten på bugserpladsen.

Det hele blev dog fanget på overvågningskamera og førte til en uges suspendering.

3. Da Blachman gav Treo en opsang

Da den tiende sæson af X Factor i Danmark blev afgjort, endte det med en sejr til Morten. På EB.dk sad Ekstra Bladets Thomas Treo hele aftenen og kommenterede de tre finalister, som han mildest talt ikke var begejstret for. Begejstret var han heller ikke for dommerne.

Det fikThomas Blachman til at give ham igen kort efter showets afgørelse.

4. Realitykrigen mellem Caroline og Fie

Realitystjernerne Caroline og Fie kan ikke med hinanden. Punktum. Det var i den grad tydeligt, da Ekstra Bladet tog en snak med Caroline på den røde løber til dette års Reality Awards.

5. Da youtuber tilsvinede fede mennesker og blev lagt for had

Den canadiske komiker Nicole Arbour fik sindene i kog med sin Youtube-video, hvor hun gav overvægtige en ordentlig overhaling, og det fik flere seere til at rase.

Youtube trak også en streg i sandet og suspenderede videoen, og det fik så komikeren til at fare op.

Efterfølgende lfølgede Arbour op på videoen. Hun havde også sin egen teori om, hvorfor folk blev så forargede over hendes værk.

- Grunden til, at det skaber problemer, er, at jeg ikke ligner en traditionel komiker. Hvis jeg var en fyr, så havde folk bare grint, skriver hun på Twitter.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen