Efterforskningen efter Madeleine McCann får flere penge

Britiske myndigheder bevilliger penge til halvt års efterforskning af Madeleine McCanns forsvinden

Avisen Sunday Express skriver, at der er fokus på én person, som skal have været i nærheden af stedet, hvor Madeleine McCann forsvandt. Foto: AP
Avisen Sunday Express skriver, at der er fokus på én person, som skal have været i nærheden af stedet, hvor Madeleine McCann forsvandt. Foto: AP

Det britiske indenrigsministerium har bevilliget 85.000 pund til politiet til yderligere et halvt års efterforskning af den mystiske sag om pigen Madeleine McCanns forsvinden i 2007 i Portugal.

Det svarer til godt 722.000 kroner.

Pengene er bevilliget til operationsudgifter for den såkaldte Operation Grange, som eftersøgningen kaldes, i perioden april til september, skriver BBC på sin netavis.

Madeleine McCann var kun tre, da hun forsvandt fra forældrenes ferielejlighed i Praia da Luz i Portugal i maj 2007.

Forældrene var ude at spise, og pigen var alene i lejligheden med sine to yngre tvillingesøskende. De tre børn sov, da forældrene gik.

Hun var forsvundet, da forældrene kom tilbage.

Madeleines forældre, Kate og Gerry McCann, har erklæret, at de aldrig opgiver håbet om at finde den forsvundne pige.

Der er, skriver BBC, foreløbig brugt 11,1 millioner pund på arbejdet med at prøve at opklare, hvad der er sket og finde Madeleine McCann.

- Efterforskningen fortsætter. Vi vil ikke diskutere nogle spor eller anmodninger, mens efterforskningen er i gang, siger politiet.

Avisen Sunday Express skriver, at der er fokus på én person, som skal have været i nærheden af stedet, hvor Madeleine McCann forsvandt.

Politiet vil gerne finde denne person, og ifølge avisen er der en international eftersøgning i gang efter den pågældende.