Efterlyser millionær: Tjek din kupon!

Danske Spil efterlyser en vinder i Eurojackpot fra Fyn, der i weekenden var heldig at vinde hele seks millioner kroner

Hvis du spillede Eurojackpot i fredags og bor på Fyn, er det en god idé at få tjekket din kupon. Foto: Danske Spil
Hvis du spillede Eurojackpot i fredags og bor på Fyn, er det en god idé at få tjekket din kupon. Foto: Danske Spil

Det er en god idé at gå ned og få tjekket din lottokupon. Det kan nemlig være dig, der har vundet seks millioner i fredagens Eurojackpot.

Danske Spil efterlyser således en heldig lottospiller, der i fredags ramte plet og vandt 5.936.559 kroner. Vinderkuponen blev spillet i en Spar-købmand på Langegade i den fynske by Kerteminde.

Derfor opfordrer Danske Spil til, at man hurtigst muligt bevæger sig ud ad døren og går ned i den lokale købmand for at tjekke, om man er den heldige vinder.

- Vi anbefaler, at du går ned og får tjekket din kupon hurtigst muligt. Vi er klar over, at folk lige skal have tid til at få tjekket deres kuponer, og vi har derfor ingen bekymringer for, at vi ikke skulle finde den heldige vinder, siger pressemedarbejder i Danske Spil Camilla Cornelius til Ekstra Bladet.

Milliongevinsten var dog ikke førstepræmien i Eurojackpot-puljen, men derimod andenpræmien.

Førstepræmien lød på hele 501 millioner kroner. Derfor er der håb endnu for de mange lottospillere, som har en drøm om at blive mangemillionær.

I næste uge vil førstepræmien i Eurojackpot-puljen nemlig stige til hele 570 millioner kroner.

Danske Spil forventer at have vundet den heldige vinder inden for de nærmeste dage.

Arkivfoto: Asger Ryø Borberg 112 Tricktyve snyder butikker for Oddset-kuponer

Ekstra Bladets betting-haj har ramt et af de mere vanvittige odds. Foto: Olivia Loftlund Betting Henrik vandt 363.363 på vanvidsodds: Fed oplevelse!

Seks heldige lotto-vindere har glemt at indløse deres gevinst. Arkivfoto: Niels Hougaard. Samfund Seks millionærer efterlyst

14 kommentarer
Vis kommentarer