Efterlyste lottovinder i Ekstra Bladet: Nu har kvinde vundet 50 millioner

En kvinde i 30'erne har henvendt sig til Danske Spil med gylden lotto-kupon til en værdi af 50 millioner kroner

Salgskvinde Pia Kristensen fra Føtex i Frederiksberg Center er også glad for, at det nu er lykkedes at finde vinderen. Nu slipper de nemlig endelig for at efterlyse vinderen (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Salgskvinde Pia Kristensen fra Føtex i Frederiksberg Center er også glad for, at det nu er lykkedes at finde vinderen. Nu slipper de nemlig endelig for at efterlyse vinderen (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Følg Samfund

Er du vinderen af de 50 millioner kroner eller har du selv prøvet at vinde en stor gevinst, så hører vi gerne fra dig. Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst).

I lørdags savnede Danske Spil en heldig vinder af 50 millioner kroner, som endnu ikke havde meldt sig, selv om det er næsten to måneder siden, at joker-tallene '2699005' blev udtrukket lørdag 24. oktober.

Det gør Danske spil ikke længere.

Efter at Ekstra Bladet bragte Danske Spils efterlysning, har kvinden henvendt sig. Kuponen er blevet tjekket, og kvinden, der er i 30'erne og fra København, er blevet 50 millioner kroner rigere.

- Jeg læste først om det i weekenden. Jeg så en artikel på Ekstra Bladets hjemmeside, og så kom jeg i tanke om, at jeg havde en kupon liggende i min pung i tasken, siger kvinden, der ønsker at forblive anonym i offentligheden, til Danske Spil.

I artiklen fremgik de syv jokertal.

- Og de var heldigvis gengivet korrekt i artiklen, fortæller Karen Minke, der er kommunikationskonsulent hos Danske Spil.

Savner en vinder af 50 millioner kroner

Artiklen hjalp
Netop hos Danske Spil er begejstringen også stor. I mange uger har de ansatte undret sig.

- Artiklen hjalp, siger Karen Minke.

Det var søndag, at den heldige kvinde ringede til Danske Spil og fik fat på en ansat, der bad hende oplyse de unikke tal, som står ved stregkoden i bunden af lottokuponen.

- Og de matchede med de oplysninger om vinderkuponen, som vi selv havde. Men vi er altid lidt forsigtige og skulle derfor også have kørt kuponen igennem en af vore terminaler. Da først det var sket, var vi helt sikre, siger Karen Minke til Ekstra Bladet.

Det er Danmarkshistoriens fjerdestørste gevinst, som i disse dage over et par omgange bliver udbetalt til kvinden. Udbetalingen sker, efter at Danske Spil har haft sat gang i en masse initiativer.

Kuponen blev købt i Føtex i Frederiksberg Center på Falkonér Allé. Men selv om de ansatte gik omkring i længere tid med røde T-shirts, hvor de efterlyste vinderen, og selv om der også blev sat ekstra skilte op i butikken, så hørte Danske Spil ikke en lyd.

Mystikken bredte sig.

Ringede til mor og græd
Den heldige københavner fortæller til Danske Spil, at hun slet ikke havde tænkt over, at hun bar rundt på en kupon, som nu viser sig at have så stor en værdi. Da hun havde læst artiklen på ekstrabladet.dk og tjekket sin kupon flere gange, blev hun helt ude af den.

- Jeg ringede til min mor og græd undervejs. Jeg måtte flere gange forsikre hende om, at det var gode nyheder, siger hun til Danske Spil.

Kvinden kan allerede nu fortælle lidt om, hvordan hendes liv forandres af den store gevinst. Og det bliver ikke det store, som hun ændrer i sin hverdag.

- Jeg vil helt sikkert blive ved med at arbejde. Men jeg brugte en stor del af søndagen på at google rejser på businessclass og lejligheder på minimum seks værelser. Jeg skal nok komme til at mærke, at jeg har vundet, siger hun.

Kvinden har også valgt at takke ja til Danske Spils tilbud om at få en uvildig til at give hende økonomisk rådgivning.

Hos Føtex i Frederiksberg Center er varehuschef Thomas Staal glad for, at det nu er lykkedes at finde vinderen.

- Det er da dejligt, siger han til Ekstra Bladet.

Og det er ikke dig eller en af dine bekendte, der har vundet?

- Det er det ikke nej, for så havde jeg ikke været på arbejde i dag.

I februar talte Ekstra Bladet med en kvinde, der netop havde vundet 315 millioner i Lotto. 

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.