Ekspedienten gjorde alt forkert - Nu hyldes han for sin service

Han maste hendes brød og talte byttepengene mange gange. Men Emma har kun ros til overs til ekspedienten, som betjente hende forleden

Selvom det blev en lang og besværlig en af slagsen, så var det ikke desto mindre en fornøjelse for britiske Emma Shawcross at handle i Tesco forleden. Foto: Facebook/Emma Shawcross
Selvom det blev en lang og besværlig en af slagsen, så var det ikke desto mindre en fornøjelse for britiske Emma Shawcross at handle i Tesco forleden. Foto: Facebook/Emma Shawcross
Følg Samfund

Siden Emma Shawcross fra britiske Winfarthing forleden lagde en rørende og rosende beretning op på Facebook om en oplevelse, hun havde i en afdeling af supermarkedskæden Tesco, er den blevet 'liket' over 100.000 gange.

- Drengen snakkede ikke rigtig til mig, han maste mit brød, da han skannede det, men jeg ventede tålmodigt, mens han tog sin tid, især da han forsøgte at skanne de besværlige varer, skriver Emma Shawcross i opslaget, som hun har delt på supermarkedskædens officielle Facebook-side.

Hun beskriver, hvordan hun for længst havde regnet beløbet ud, da ekspedienten skulle bede om pengene. Alligevel talte han efter hele to gange.

Og selvom mange dagligvareshoppere måske ville have fundet den småklodsede betjening, som Emma Shawcross oplevede i Tesco, irriterende, fortæller hun i det populære Facebook-skriv, at ethvert øjeblik af det var fuldstændigt perfekt.

- Ser du, denne dreng er autist. Som mor til en 12-årig autistisk dreng får dette mit hjerte til at smile, skriver Emma Shawcross, som slutter af med at rose Tesco stort for at give alle lige muligheder, og på den måde være med til at ændre folks liv.

Se hele Emma Shawcross opslag her:

Tidligere i år hyldede Michelle 'verdens sødeste Aldi-medarbejder'. Frederik gjorde nemlig hendes mormor meget glad, fordi han sprang til, da hun ikke selv kunne hente sine varer.

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.