Eksperiment afslører: Kvinder bestemmer hvordan milliongevinsten bruges

Ifølge Danske Spil udlever mange danske mænd ikke million-drømmen, hvis de vinder den store gevinst. Find ud af hvorfor i videoen herunder

Se kvinderne blive afsløret af løgnedetektoren her. Video: Danske Spil

Mange danskere drømmer om at vinde den store milliongevinst. Lige så mange har sandsynligvis ikke overvejet, hvad der ville ske efterfølgende, hvis de pludselig skulle stå med den vinderkupon i hånden.

For mænds vedkommende har de fleste af os drengedrømme, som stadig ikke er udlevet, men mon ikke de kunne realiseres med en million kroner eller mere i baghånden?

Ifølge Danske Spil er svaret nej, hvis man som mand er i et parforhold.

Hvis en gennemsnitlig dansk mand skulle vinde

På baggrund af en befolkningsundersøgelse har spilgiganten opsat et lille eksperiment, der angiveligt viser, hvem der har de økonomiske bukser på i det gennemsnitlige parforhold. Og det er ikke mændene, hvis undersøgelsen står til troende.

14 par blev udvalgt til forsøget, hvor man startede med at spørge mændene om deres største drømme.

Blandt svarene var ønsker som 'en tur i rummet', 'at bestige Mount Everest' og en enkelt mand ønsker sig et gammelt og sjældent tegneseriehæfte.

Herefter blev kvinderne udsat for et forhør med løgnedetektor, hvor de blandt andet blev spurgt om deres villighed til at lade partneren udleve sin største drøm, hvis han lige havde vundet en million kroner.

Her skærer løgnedetektoren tilsyneladende lige gennem de sympatiske, men usande svar, og afslører at kvinderne gerne vil bestemme, hvordan en milliongevinst skal bruges - også selvom det er deres bedre halvdel, der har vundet den.

Se kvinderne blive fældet af løgnedetektoren i videoen øverst i artiklen

10 kommentarer
Vis kommentarer