Ekspert: Denne reklame virker ikke

Brandingekspert tror ikke på, at burgerreklame med letpåklædt model virker

Burgerkæden Carl's Jr. er tidligere blevet kåret til USA's mest politisk ukorrekte virksomhed på grund af sin ekstremt kalorieholdige burgere, som sælges med hjælp fra kvindelige modeller i meget lidt tøj.

Og på den front har ikke meget ændret sig, når man ser på den reklame, firmaet vil vise på amerikansk tv under dette års Super Bowl. Avisen USA Today går endda så langt, at de kalder reklamen for en af de mest 'politisk ukorrekte' nogensinde.

Danske Nina Agdal har tidligere reklameret for for de store, fedtede burgere fra Carl's Jr. (PR foto) Fødevarer Fedtet burgerkæde udvider i Jylland

Reklamen viser den 21-årige model Charlotte McKinney spankulere rundt på et grøntmarked, med frugter og grøntsager strategisk placeret, så det ser ud som om, at hun er nøgen.

- Jeg elsker at være helt naturlig. Så har jeg det bare bedre, lyder det lummert fra modellen, mens hun tager en ordentlig bid burgerkædens All natural-burger, som er fri for en del tilsætningsstoffer.

Verden på vrangen TV: Særligt mænd vil savle over denne burger

Brandingekspert Erika Napoletano tvivler dog på, at reklamen bliver den store succes.

- Det er porno, som møder amerikansk middelklasseunderholdning.

- Den får NFL-cheerleaderne - underbetalte og halvnøgne - til at fremstå som nonner, siger Erika Napoletano til USA Today og henviser til, at 46 procent af Super Bowl-seerne er kvinder. Hun tror i stedet, at reklamen kan komme i gevaldig modvind på sociale medier.

En gaffelvenlig sovs var med til at sikre denne brune bandit titlen som Danmarks bedste bøfsandwich. (Foto fra Facebook) Fødevarer Dette er Danmarks bedste bøfsandwich

Carl's Jr.'s marketingchef Brad Haley forsvarer reklamen med næb og klør.

- Vi viser ikke noget, du ikke ser på stranden en varm weekend.

- Vi går ikke over stregen, men kan godt lide at gå lige til stregen, siger Brad Haley og fortæller, at reklamen henvender sig til burgerkædens vigtigste målgruppe: 18-34-årige sultne mænd.

I Venezuela må McDonald's-kunder kigge langt efter 'papas' og i stedet nøjes med 'yucas' og 'arepas'. (Foto: AP og PR) Fødevarer Pomfrit-krise breder sig

- Historisk ved vi, at dette er den slags reklame, de har lyst til at se igen og igen.

Har du lyst til at se den, kan du gøre det øverst her på siden.

0 kommentarer
Vis kommentarer