Annonce:
Annonce:

Ekspert: Om 50 år har vi sex med robotter

Vil du have sex med en robot? Måske ikke – men om 50 år vil det være normen, mener ekspert

Sex med robotter er uvirkelig fantasi for de fleste - om lidt bliver det normen (Foto:Flickr(Michael Coghlan)
Sex med robotter er uvirkelig fantasi for de fleste - om lidt bliver det normen (Foto:Flickr(Michael Coghlan)
Annonce:
Følg Samfund

Det er kun lidt over et år siden, at filmen 'Her' hittede verden over. Her spiller Joaqin Phoenix manden, der forelsker sig i sin computers styresystem, kaldet Samantha. De to udvikler et forhold, der også byder på seksuelle oplevelser.

Nokia sælger korttjeneste for 21 mia.

Det var noget, der for de fleste virkede som en uvirkelig fantasi.

Nu har Dr. Helen Driscoll, en australsk psykiater med speciale i sexologi, imidlertid givet denne uvirkelige fantasi nye og mere virkelighedsnære dimensioner. I en blogpost i Huffington Post, har hun netop fremført sine teorier om fremtiden med seksuelle forhold mellem mennesker og robotter.

Annonce:

Sex med robotter vil være normen
Ifølge Dr. Driscoll vil de fysiske forhold mellem mennesker blive opfattet som primitive for os mennesker i den nærmeste fremtid. I takt med at teknologien forbedres, vil vi mennesker snart ikke kunne skelne menneskelig kontakt og berøring fra kontakt og berøring med en robot. Derfor vil flere måske ende med at vælge en robot som partner.

Tag elevatoren op igennem GIGANTISK akvarium midt i hotel

Som virtual reality bliver mere og mere realistisk, og bliver i stand til at efterligne, og endda forbedre, en seksuel oplevelse med et andet menneske, er det sandsynligt at nogle vil foretrække sex med robotter frem for med mennekser.

– Som robotters sexologiske teknologier forbedres, vil de sociale normer omkring sex og forhold også forandre sig i fremtiden, siger Dr. Helen Discoll til Huffington Post.

Sex med robotter kan være en positiv ting for alle de mennesker, der lever alene, fordi de ikke har kunne finde en partner eller måske har mistet en partner.

– Virtuelle sexpartnere kan betyde bedre psykologiske fordele for sådanne mennesker – en virtuel partner er trods alt bedre end ingen partner, siger Dr. Helen Discoll.

Sex-robotter: Derfor bliver de en succes

Sexrobotter tager ludernes arbejde

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: