Ekspertudvalg skal kulegrave gebyrgribbe

Troels Lund Poulsen vil have et ekspertudvalg til at kulegrave realkreditselskaber

Folketingets politiekere var til møde med Nykredit i dag

 

Efter massiv storm fra danske boligejere nedsætter erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen nu et ekspertudvalg, som skal kulegrave de danske realkreditselskaber. Det skriver DR.

TV2s direktør Merete Eldrup har været med til at beslutte bidragsstigninger til en halv million boligejere. Foto: Jens Dresling Samfund - 4. mar. 2016 - kl. 07:03 TV2's direktør står bag Totalkredits bidragsforhøjelser

- Jeg lægger op til, at der skal tages fem initiativer. Der første initiativ er, at der nu bliver nedsat et ekspertudvalg, som kommer til at fokusere på en lang række forskellige ting i forhold til den danske realkreditmodel, siger han.

Chat med Ekstra Bladets bank ekspert og få tips og tricks til, hvordan du forhandler i banken (Foto: Polfoto) Samfund - 3. mar. 2016 - kl. 12:13 Sådan slipper du billigere i bidrag

Udvalget skal blandt andet kigge på de bidragssatser, der gennem en årrække har været udsat for massiv kritik. Senest er gebyret blevet en varm kartoffel, efter Nykredits datterselskab Totalkredit varslede gebyrstigninger 4. februar i år.

BRFkredit og Jyske Bank går nu direkte efter struben på Totalkredit. Det sker med en række attraktive tilbud til de rasende kunder i Totalkredit, der ønsker at flytte. Foto: JP Samfund - 2. mar. 2016 - kl. 08:30 BRFkredit sænker gebyrer med 5000 kr.

Selskabet er efterfølgende blevet kastet ud i en storm, der ikke er set lignende, siden Danske Bank indførte fattigrøvsgebyr for deres kunder tilbage i oktober 2013. Banken mistede mere end 50.000 kunder på baggrund af stormvejret, og sagen endte med, at topchef Eivind Kolding, der af Ekstra Bladet blev døbt Kolde Eivind, blev sparket ud af banken med et gyldent håndtryk i halen.

Se også: Rasende Totalkredit-kunder: Farvel til ferie, Legoland og 88.397 kr

42 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere