Annonce:
Annonce:

Ekstra Bladet-journalist hyldet for afsløringer om misbrug af EU-midler

Politisk journalist Per Mathiessen er af sine kolleger blevet hyldet med Münster-prisen

Journalist Per Mathiessen blev torsdag aften hyldet af sine kolleger på Ekstra Bladet. Foto: Jonas Olufson
Journalist Per Mathiessen blev torsdag aften hyldet af sine kolleger på Ekstra Bladet. Foto: Jonas Olufson
Annonce:
Følg Samfund

Ekstra Bladets politiske journalist Per Mathiessen er torsdag aften blevet hyldet af sine kolleger og har fået tildelt Münster-prisen for på en intelligent, overraskende og afslørende måde at fortælle om svindel med EU-midler og for at være en god kollega.

Prisen blev overrakt af formand for Medarbejderforeningen, Anders Stoffer, som også sidder som formand for den komité, der skulle udvælge prismodtageren blandt en række indstillede journalister på bladet. Han gav Per Mathiessen følgende ord med på vejen:

- Komitéen har valgt lige den type, som jeg tror, vi alle har tænkt på, da vi startede på Ekstra Bladet for første gang. Den gravende, den vedholdende, den klassiske og den, som filminstruktørerne og forhåbentlig også læserne forestiller sig arbejder på Ekstra Bladet.

- Derfor går prisen til Per Mathiessen, der blandt meget andet afslørede svindel med EU-midlerne og bed sig fast, sagde Anders Stoffer blandt andet.

Per Mathiessen har i de seneste uger ført en aktiv pen i Ekstra Bladets afsløringer om flere fremtrædende medlemmer af Dansk Folkeparti og deres rolle i sagen om mulig misbrug af EU-midler.

Münster-prisen er en årlig pris, som journalisterne på Ekstra Bladet giver til hinanden. Prisen er opkaldt efter Ekstra Bladets mangeårige, men nu pensionerede læge Erik Münster. Prisen uddeles af medarbejderne på Ekstra Bladet til en kollega, der har gjort sig gældende enten i spalterne eller som en god kollega. Med prisen fulgte også en check på 2500 kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: